Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

M-am gandit un pic dupa ce am mai citit ziarul ca foarte multe celebritati mor sau sint in spital ca Madonna cu probleme infectioase, gasita moarta aproape, 

altii se sinucid sa nu sufere in fazele finale al bolii, Tina Turner s-a dus cam tarziu sa ceara ajutor si alte cazuri.   Eu sint destul de vaccinata si am scris destul

despre boli, si deodata mi-a venit ideea oare eu de ce nu ma programez la un control amanuntit si am sunat la doctorul familiei sa faxeze o trimitere. 

A durat destul pana m-am lamurit cu receptionistele ca nu sufar, doar preventiv testare doresc si o sa ma contacteze zilele astea. 

Pe romanca  nu pot sa ajut ca apartine pe alt plan de asiugrare plus eu nu transport bolnavi in masina mea doar membri de familie!!! 

Ea defapt vrea doar un nume de medicament sau o reteta, care nu se primeste fara testare, dar vrea ceva din dulapul cu narcotice bine incuiate si in spitale.

Am vorbit 2 ore si cu ea la telefon si ma crede o mediocra, fara curaj si Backbone.   Este in dureri mi-a spus, ea nu se joaca in stilul meu, vrea actiune!!!

Va trece foarte mult timp pana mai pierd timp cu cineva la telefon.       

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Secretarul de presă, Andrew Bates, a declarat că Joe Biden folosește un dispozitiv medical pentru a preveni sforăitul și întreruperile potențial dăunătoare ale respirației cauzate de apneea în somn. Aparatul include o mască prinsă de curele care traversează fața lăsând acele dungi."

*Mai sint si cetateni importanti care folosesc aparatura contra sforait si oprire al respiratiei, care se va opri cu sau fara masinarie intr-o zi!  

Pe pozele din ziar se poate vedea urmele de la curele bine legate dupa ceafa sa nu le arunce sub pat de nervi, ca nu sta langa el un asistent toata noaptea sa le pazeasca buna functiune!!!   

Daca nu ne informau despre urmele de pe fata presedintelui, am fi crezut ca a fost luat de gat de Inteligenta Artificiala!!!*

https://evz.ro/ce-spune-casa-alba-despre-dungile-misterioase-de-pe-fata-lui-joe-biden-foto.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am o intrebare

 

ce sa le raspund oamenilor cand ma intreaba de ce nu m am casatorit si nu am copii?

 

aveti un raspuns mai diplomat ?

Editat de Maeve.
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce vrei să fii diplomată cu cineva care se bagă unde nu îi fierbe oala? Cel mai diplomat răspuns al meu cred că ar fi "de ce întrebi?" și aș aștepta și un răspuns. 

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 oră, Maeve. a spus:

ce sa le raspund oamenilor cand ma intreaba de ce nu m am casatorit si nu am copii?

Sa nu-mi plang zilele ca ma bate pe mine si copiii un nenorocit doar ca s-a imbatat!!!   

Am o cunostinta, un cuplu cu situatia ca s-au casatorit ca ea avea avere mostenita, plus tatal natural era un doctor, cel care l-a crescut era doar un betiv.  Asta se stia in targ, si primea bani din toate partile, deci era o fata de mare interes.   "N-am treaba cat traiesc" a zis omu' care cu 150 cm cel putin era mai inalt ca ea si "s-a bagat in treaba".

Pe langa ea, le mai serviza si toate fetele de Liceu si multe au nascut un baiat exact ca el, in gradinita deja s-a observat ca sint copiii identici cand fetele au disparut din oras sa poate trai si copilul nevinovat fara prejudecati.   Ea de zeci de ori a incercat sa se sinucida sa-si taie venele la mini dar mereu a fost gasina in timp.   Este declarata Dementa si altele ca altfel nu se poate clasifica una care doar experimenteaza cu moartea.   El tot umbla unde vrea si cu cine vrea ca din tinerete asa a trait.  Are 2 copiii adulti plecati de acasa.   

Curios, fiul lor deloc nu seamana cu el, si nici fiica!!!   Lumea spune ca l-au schimbat la nastere dar nu este adevarat, ca tatal ei era ginecologul in garda cand a nascut, dar si sotul ei era prezent, fiind mica de statura, in caz de ceva sa fie acolo sa vada ce s-a intamplat!!! 

Ea n-a avut viata grea, el a fost un DOMN cu ea, doar nu era intresat de ea ca nu avea ce oferi, si nimic ce sa atraga un barbat decat bani si avere.  

**************

Mai cunosc cazuri cu alte elemente, din fostele colege care ma criticau ca la 23 de ani inca nu sint maritata???  ele la 29 de ani si peste au fost cerute dar au murit repede in avorturi ca barbatii umblau cu altele!!! ... si nu voiau sa sufere si copilul, au recurs la ilegalitati pe atunci, cand multe femei s-au specializat in operatiunea asta, doar sa castige bani multi!!!

**********

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un răspuns poate fi: De ce sa ma grăbesc? Am toată viata înainte. Nu am găsit încă persoana potrivita. 

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×