Sari la conținut
Forum Roportal
Ven

2016 - Concluzii de sfarsit de an

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

A fost un an cam focos si idiot. Multi au murit si io am pierdut o chestie importanta. Plus ca sanatatea mi-a jucat feste. Certuri, discutii fara vreun rost. In plus am constatat cu tristete ca nu o sa mierlesc cu una, cu doua si ca o sa ma chinui bine. Vesti proaste cu carul, oboseala intensa. Altceva? Nu stiu, daca imi amintesc, voi scrie.

Editat de Xylia
  • Like 1
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A fost un an al mortii si renasterii, din multe puncte de vedere. A spart multe tipare. Pentru mine cel putin. Viata a luat o intorsatura de 180 de grade fata de inceputul anului.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Anul asta, foarte multe suparari, ceva mai multe decat acum 2 ani.....le mai am si acum, sper ca de la anu' sa scap de ele, depinde doar de mine......per total a fost un an ok !

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Anul a inceput cu durerile de dupa accidentare si se va termina cu dureri de la schimbarea brusca de vreme, ieri in slapi azi in cizme de cauciuc.   Nebuneala nu se vindeca, deci nu caut solutii de ameliorare, iar daca nu-l bag in seama ca aprinde casa ... sau cine stie ce o sa mai faca dupa desertificarea locului, ma consider fericita!!!

Nu voi calatori nici in anul care vine!!! 

Editat de The Unknown
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar au murit multi oameni, inclusiv dintre cunostintele mele si ale celor apropiati. Multe accidente.  Cica a fost an de vibratie 9, an de sfarsituri, incheieri de cicluri, chestii de genul asta (am o prietena care ma tine la curent, eu nu le am cu astea si nici nu le dau mare importanta, dar o avea vreo legatura).

Si pt mine a fost un an mai greu decat anul trecut, care nici el nu a fost stralucit. Abia astept sa se termine, nutresc speranta idioata ca 2017 va fi mai bun, dar nu prea am nici o baza pt asta, doar sper, pentru ca m-a secat de puteri anul asta.


Poate nu mai multe ca in alti ani, dar nume ca Prince si Fidel Castro ies in evidenta in istoria contemporana.

 

David Bowie, Leonard Cohen

 

De la noi Sebastian Papaiani, Ioan Gyuri Pascu, Marin Moraru, George Sovu, Radu Beligan (ma rog, avea 200 de ani), Mircea Albulescu, George Alexandru. Multi.

Editat de Amarena
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ultimii doi ani mi i-am inceput de fiecare data foarte motivat sa imi duc la bun sfarsit obiectivele. De fapt, in prima zi din an mi-am format obiceiul sa imi fac o lista cu lucruri/teluri de indeplinit si culmea sa revad filmul Ultimul samurai. Nu stiu cum, dar imi creste disponibilitatea interioara pentru planuri, proiecte de viitor si imi redesteapta anumite viziuni pe care le am pentru un viitor in care sa fiu impacat cu mine.

Mi-am propus sa respect traditia si anul acesta, asa ca in intervalul 1-3 ianuarie 2017 trebuie obligatoriu sa imi gandesc o lista cu tinte rezonabile de atins si sa revad filmul de care spuneam.

Bun - considerand planurile pe care mi le-am facut in urma cu aproape un an, pot spune ca mare parte din punctele de pe lista au fost bifate. Insa nu toate, unele au fost, poate, putin exagerate in raport cu fortele mele si cu timpul avut la dispozitie. Dar nu conteaza, nu conteaza. :) Anul asta imi voi propune si mai multe, ca sa atac delasarea :)) Pe lista nu trec numai lucruri de ordin material efectiv, ci si chestiuni de genul: nicio situatie nu trebuie sa ma puna in incurcatura. Exista solutii pentru aproape orice; da-ti teste de curaj; acorda-ti timp de reflectii interioare, meditatie si altele. Sau chestii punctuale - de genul sa scriu un roman care sa ma multumeasca. Asta a fost una dintre tintele anului trecut, pe care am dus-o la capat, chiar daca partea a doua inca e in lucru: publicarea manuscrisului.

  • Upvote 8

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La inceputul anului mi-am fixat doua goluri: sa-mi las parul sa creasca si sa ma ingras 10 kg. 

 

So far so good, parul mi-a crescut pana la umeri, deci a crescut, da? Pe 1 decembrie m-am tuns scurt. 

Si am slabit 8 kg, se pare ca anul viitor va trebui sa ma ingras 18. 

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Saraca Angelina, nu va avea Brad de Craciun anul asta....

  • Upvote 6

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×