Sari la conținut
Forum Roportal
impresie

Caiac-canoe

Postări Recomandate

Campionatul European de Kaiac-Canoe are loc la Baza Nautică Bascov, în perioada 17-20 septembrie 2015, pe Lacul Bascov alimentat de râul Argeș: http://adevarul.ro/locale/pitesti/joi-incepe-campionatul-european-kaiac-canoecampionatul-european-kaiac-canoe-1_55f9cff9f5eaafab2cae37bf/index.html

Am fost ieri. Îi voi mai privi și zilele acestea. Pozele nu sunt unele din timpul acestei competiții.

 

caiac-01%2Bx600.jpg

 

caiac-02%2Bx600.jpg

 

canoe-03%2Bx600.jpg

 

canoe-02%2Bx600.jpg

 

 

Voi avea în vedere să practic acest sport, la nivel de amator, într-un ritm mai intens, cu sprinturi și anduranță. Prețul unui caiac de tură (de exemplu, Edge 14,5, un model alungit), în România, este 4100 lei, în timp ce un caiac de mare costă în jur de 7500 lei, iar cele de competiție depășesc 8000 lei.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:D  Da, rezultatele practicării unui sport la nivel de performanță, de competiție, reflectă robustețe. Ei fac asta de la vârstele copilăriei. Mai târziu și ei fac exerciții de forță la sală. Eu aștept să aflu cum mă voi forma doar din sport. Pot trasa o corelație între formarea mușchilor picioarelor ca urmare a turelor cu bicicleta de șosea, de-a lungul celor aprox. 15000 km în 15 luni.

Cu caiacul, pentru o medie zilnică de 2 ore (vreo 24 km), orientativ, mi-ar trebui vreo 416 zile pentru 10000 km. Vom vedea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Image result for Ivan Patzaichin                                     Ivan Patzaichin va fi înmormântat cu onoruri militare - Esential - HotNews.ro

Ivan Patzaichin va fi înmormântat, marţi, cu onoruri militare, a anunţat familia fostului canoist, scrie news.ro. Funeraliile se vor desfăşura, marţi, la ora 13:00, la Clubul Sportiv Dinamo şi vor fi urmate de slujba de înmormântare la Cimitirul Bellu.
 
Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face începând de luni, de la ora 12:00, la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare.    Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.    ”Ivan a plecat. Şi nu se mai întoarce”, este mesajul semnat ”Familia” şi postat pe pagina de facebook a sportivului.     Sportivul a murit după o lungă suferinţă.    El era internat de mai bine de o lună la Spitalul Elias din Capitală.    Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea.    Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×