Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Roman prefacut in turist britanic in capitala!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

 

Un roman s-a prefacut ca este un turist britanic pentru o zi. El a vrut sa vada pe propria piele cum se simt strainii care vin in București și ce este de vizitat in acest oraș.

 

Mihai Popescu a vrut sa demonstreze ca experiența unui turist intr-un oraș strain este inspaimantatoare și a povestit totul pentru vice.com  A pornit in aceasta aventura alaturi de un prieten, care s-a dat drept mexican. 

"Eu m-am nascut in București și știu destul de bine de ce e nasol aproape totu-n orașul asta, dar nu-mi dau seama cat de traumatizant ar fi locul pentru un strain. Ca sa testez, m-am dat drept britanic timp de o zi", a dezvaluit el.

 

 

http://stirile.rol.ro/un-roman-s-a-prefacut-ca-e-turist-britanic-in-capitala-incredibil-ce-i-s-a-intamplat-961155.html#ixzz3joET0eYJ

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

extra-plat! ce sa zic, s-a dat turist starin ca sa vada daca e ars la pret...a pierdut timpul cu tamoenii. oriunde sunt taxati mai mult turistii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In State nu plateste nimeni mai mult decat este afisat pretul, ca esti local sau japonez, au camere de luat vederi peste tot si pierde munca cel care face altceva, mai ales sa ia bani mai multi decat pe eticheta, sau camera de hotel, bautura sau mancare.

 

Ca in locurile turistice unde este mai greu de ajuns este totul mai scump ca in oras, asta e adevarat peste tot.

 

In Romania il taxa la ciorba de burta pe sotul cu 10 dolari castronasul gol pe jumatate si fara burta ca sintem straini, iar ardei iute, usturoi, paine, smantina, erau taxate separat.   Si eu ce mancam era triplu cel putin la pret ...  mai astepta si ciubuc!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ciorba are un pret, smantana altul, ardeiul altul, painea altul. peste tot in ro am vazut traeaba asta, nu l-a ars la pret pe sotul tau nimeni la faza asta


preturile afisate se taxeaza precum in e afisat, restul e can-can. mi s-a intamplat in X locatii


d-aia ma si informez, citesc si ma interesez despre preturi inainte sa calatoresc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe menu plan scria 3 dolari si atit plateau romanii, sora mea la masa de langa noi cu verisorii, noi nu ne interesam de preturi cand vrem sa mergem undeva, nu asta e problema ca n-avem bani ci faptul ca ne-a trantit fraza in fatza ca sintem straini.  

 

Crezi ca n-o sa merg in Elvetia sau Franta ca-i scump???  bag piciorul, am limita mare pe Credit Cardurile, timp n-am avut destul sa vizitam pe cine voiam.   Aici spre Grand Canyon intr-o cofetarie elvetiana o felie de tort costa 20 de dolari si o cafea vreo 10 si e plin mereu si noi mereu ne oprim la un Schwarzwälder Kirschtorte = Tort Padurea Neagra cu ciresi din ciresata,  specialitate elvetiana, cu 20 de ani in urma era doar 5 dolari felia de tort si 3 cafeaua.

 

La Sighetu-Marmatiei era foarte ieftin si plin de burta castonul mare, care costa cam 3 dolari cu toate alea de langa desi el nu mannaca smantina sau usturoi din ala folosit deja de altii, da rtot ne taxau, asta cu 11 ani in urma, pe timp ce coboram spre sud preturile cresteau iar calitatea scadea.  Nici n-am mers mai jos de Brasov, in parcari la benzinarie vorbeam cu alti romani care vizitau pe acasa si la fel erau tratati, mancau din traista ca sint locuri amenajate pe unde am trecut pe munti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×