Sari la conținut
Forum Roportal

Black velvet

Gold Member
  • Număr conținut

    7152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    73

Postări postat de Black velvet


  1. Are mutrita de roboata. Ce rol are in film, robotica sau umana? Velvet, ti-ai comanda o roboata cu figura ei?

     

    Joaca in rolul de roboata. Mie nu prea-mi place cum arata, deci n-as comanda o robotica Marie Robertson, dar mi-as alege un model de pe topicul de bunaciuni :o:

     

    ca sa-si permita toti, de la someri la pensionari, si iar se fac vanzari.

     

    Pentru someri, probabil vor fi centre de inchirieri, iar pensionarii le vor achizitiona in scopuri mai apropiate varstei lor, de ex.: sa-i ajute sa-si spele protezele dentare :o:

    • Upvote 1

  2. Copiile apar la scurt timp dupa ce se lanseaza un produs. Asa ca s-ar putea s-o detina mai multi pe Marioara156798/2050JP.

     

    Ma gandesc ca robotii vor avea si posibilitatea de a fi personalizati. O cerinta importanta dealtfel, deoarece trebuie satisfacut si instinctul de proprietate al proprietarului. ”Roboata mea e numai a mea, doar sa se uite altul la ea si sa vezi ce-i umflu vazatorii” :o: Daca ar fi mai multe la fel, parca nu prea mai simti ca-i a ta... ;)

    • Upvote 2

  3. Eu personal percep nationalismul in sens pozitiv, cel de continuitate, genealogie, traditii, amintiri legate de locurile natale, promovarea personalitatilor etc.

     

    Exact asta si este nationalismul pentru oamenii normali.

     

    In momentul in care toate astea sunt contaminate de ''ei'' versus ''noi'', deja se schimba lucrurile.

     

    Da, asta face trecerea de la nationalism la nazism, iar sentimentul de apartenenta la o anumita natie se transforma intr-unul de ura impotriva celorlalti.

     

    Am intalnit tot felul de atitudini afara vis-a-vis de romani, nu se poate generaliza.

     

    Multi straini se uita mai intai la om si apoi il eticheteaza, iar eu apreciez mult acest lucru, deoarece ma gandesc ca nu-i usor sa te abtii sa etichetezi o intreaga natie dupa ceea ce vezi ca fac multi membri ai ei... De multe ori mi se face mie rusine de ceea ce vad la TV. :(

    • Upvote 1

  4. Piloţii unei curse aeriene au uitat microfonul de comunicaţie cu pasagerii deschis. La un moment dat, zise unul:
    - Ce facem? Facem sex cu Stewardeza sau mâncăm?
    - Mâncăm mai întâi.
    Stewardeza îi aude, şi se grăbeşte spre cabina piloţilor, să-i avertizeze că au lăsat microfonul deschis, dar se împiedică şi cade. La care o bătrână zice:
    - Nu te grăbi maică, n-ai auzit? Mai întâi vor să mănânce!

    • Upvote 8

  5. Iar eu intreb ce este atat de magnific sa faci asa ceva in timp ce freci doua organe, la propriu?

     

    Ca sa afli raspunsul, ar trebui sa procedezi in felul urmator: intai iti freci organul in cel al unei femei, apoi iti cumperi un vagin de la sex shop si iti freci organul si in ala. Dupa cele doua frecari vei afla raspunsul. Daca nu simti nicio diferenta, inseamna ca nu-i nimic magnific pentru tine. Bineinteles ca fiecare poate afla doar pentru el insusi, iar ceea ce a aflat sa nu i se potriveasca si altuia ;)

    • Upvote 2

  6. o fi mai easy. e ca si cum ai vorbi cu tine in oglinda, ca un fel de masturbare la high level.

     

    Eu cred, mai degraba, ca e vorba despre a avea un/o partener/a care poate fi ”modelat/a” dupa propriul vis. Cu un partener real nu se poate face asta, acolo trebuie sa intervina compromisul pentru a exista intelegere in cuplu, in plus, un robot e oricand disponibil pentru orice fantezie.


  7. Omenirea va fi mai fericita si mai impacata. Oamenii vor continua sa se intalneasca la cafea, la picnic, sport, pentru a impartasi informatii, pentru a creste prin contact emotional, insa vor veni la intalniri cu nevoile satisfacute acasa , cu ochi radiosi.

     

    Da, uite un aspect bun pentru oameni, in plus, nu vor mai exista despartiri pe motiv de ”nepotrivire de caracter” ;) Probabil ca nu vor mai exista nici relatii extraconjugale, doar daca nu le-o trece unora prin minte sa-si insele propriul robot cu robotul vecinului/vecinei :o:

    • Upvote 1
×