Sari la conținut
Forum Roportal

DidaJames

Gold Member
  • Număr conținut

    4985
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de DidaJames

  1. DidaJames

    Chip & Dale

  2. fiindca am vazut ca va topiti de dorul meu, si cum pe la alte arii mi-e lene sa scriu acuma, am zis sa va alin putin dorul mistuitor care va macina. deci, feel free sa ma bombardati cu cele mai mari aberatii nascocite de mintea voastra. daca o sa vad ca v-a trecut doru si vorbesc singura, o sa-mi iau iar jucariile si o sa ma joc cu alti copii. pana atunci..................HERE I AM!!!!!!! Io as vrea prima intrebare de la Diela, da' cre' ca doarme la ora asta, asa ca o astept maine.
  3. DidaJames

    Poze haioase

    e betoooooon!!!!! rad de ma doare fata si stomacu
  4. DidaJames

    Spirite rele am in casa

    sa spun drept, eu nu cred in spirite in sensu asta, adica sa faca treburi din astea. dar am vazut la tv, pe un program bun, un serial intreg despre case bantuite. am retinut 2 chestii majore: 1. in casele respective cica ar fi ramas spiritele celor care au trait si murit in ea. 2. spiritele astea sau altele se manifestau in felul in care se comporta persoana reala, cand traia, pentru ca in casa respectiva existau lucruri apartinand acelei persoane. se povestea in emisiune ce efecte distructive au toate lucrurile ieftine cumparate de pe la urmasii decedatilor si din magazinele de vechituri. in londra am vazut nspe magazinase din astea, care organizau "sales" dupa moartea cuiva. era lucruri superbe si ieftine, dar nu m-am "imbogatit" cu asa ceva.
  5. DidaJames

    "foarte cur

    nu stiu ce spun oficialii, dar la ambasada sua din romania INCA e mare bataie de joc de cei care vor viza. ca si pret, e foarte scumpa, iar in schimbul banilor, romanii sunt tratati ceva mai bine ca-n anii trecuti, dar in esenta, tot ca pe niste vite docile si supuse.
  6. DidaJames

    Erori/probleme tehnice.

    am o intrebare: vreau sa-mi schimb numele intru la profil, in "schimba nume afisat" si-mi apare numele de logare, care nu-i DidaJames si apoi parola curenta. n-am chef sa-mi blocheze iar contul, asa ca intreb: cum fac?
  7. DidaJames

    Dedicatii foto

    pentru pisicile si....."dogii" de pe ropo.....
  8. DidaJames

    astept un sfat

    pe langa ce a zis Ama....mai adaug sa te mai trezesti la inca o realitate "ibitul" tau e iubit doar in capu tau. din ce ai povestit, pentru el tu nu esti asa de importanta cum e el pentru tine. si eu cred ca, daca te-ar fi iubt si i-ar fi pasat de tine, te-ar fi ajutat infinit mai mult. dar n-are nevoie de tine langa el full-time ci cand si cum ii convine lui. desi e tare, tare dureros, fa ce a zis Ama si incearca sa te detasezi si de el. daca e sa infrunti greutatile singura, TREBUIE sa te si dstrezi cum vrea sufletu tau, fara sa dai socoteala cuiva sau sa te legi la cap cu vreun bou.
  9. so....let be written, so let be done.....i'm CREEPING DEATH.....
  10. DidaJames

    Poze haioase

    cui ii mai pasa de reguli de circulatie?
  11. DidaJames

    Sexul in grup (orgia)

    aveam mari emotiii si palpitatii, dar m-ai linistit. deci te lauzi c-ai ramas ....cuminte si neprihanit, cum te stiam eu. presupun ca unu din motive e ca te temi ca nu cumva, prin prisma emotiilor serafice, sa ajungi cu nasu in oole altui nene. este?
  12. DidaJames

    Tema noua

    creca nu-i dai "save"
  13. DidaJames

    Sexul in grup (orgia)

    banuiesti corect....pura curiozitate.... zi. pliz.
  14. DidaJames

    Pisici, pisici, pisici

    father& son
  15. DidaJames

    Sexul in grup (orgia)

    Burel, tu ai avut parte de chestii d-astea....ce zice 6-6?
  16. DidaJames

    Sexul in grup (orgia)

    inseamna ca ai deschis topic pentru neni?
  17. DidaJames

    Dulciuri

    eu vreu numa capsunile, fara aluat.
  18. DidaJames

    Sexul in grup (orgia)

    da' Al micu n-a zis ceva de tipi.
  19. DidaJames

    Discutii libere despre pisici

    te cred, finca am avut si eu mai demult un talent din asta. era absolut fantastica. cand se aseza Gelu la masa, se suia langa farfuria lui. il privea liistita cum mananca si din senin ii sutea cu labuta cate ceva. odata am varsat lapte pe masa si, in loc sa linga normal, a pus laba si p-orma si-a lins-o. se aseza pe perna lu Gelu si-i lingea barba in nestire. ne uitam la ea ca la urs. cel mai "fain" e cand se suie maimuta asta mica in capu meu si aluneca pe par si......scoate gherutele. imi vine sa-l trimit direct pe luna.
  20. DidaJames

    Salate de toate felurile

    asa as manca o salata de peste!
  21. DidaJames

    Sexul in grup (orgia)

    asa. si? acu te macina frustrarile?
  22. DidaJames

    Poze haioase

    cine-i sefu?
  23. DidaJames

    Discutii libere despre pisici

    nici mie nu-mi plac animalele (si bipezii)....lipsiti de tandrete, de afectiune. pisicile mele cred ca sunt cele mai jmechere animale de pe planeta. se joaca intr-un iures nebun, nebun de tot, fac casa vraiste si p-orma se aseaza pe mine, cel mic direct pe cap, Pufi pe laptop si Fifi pe picioare si isi asteapta portia de atentie. cand curat gradina de buruieni, se joaca printre flori pana le fac si p-alea vraiste si p-orma se-ntind, satisfacute, la plaja. asnoapte, exact cand am adormit, au inceput harjoneala si au varsat bolul lor cu apa. sunt obsedate sa verse apa. dupa ce fac curatenia de rigoare, Pufi se culca pe masa in bucatrie si....varsa din nou o cana cu apa. stau atat de lipiti de mine, ca uneori ii calc pe coada sau pe cate o labuta. si zbiaraaaaaaa
×