Sari la conținut
Forum Roportal

Miss Bitch

Gold Member
  • Număr conținut

    15341
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de Miss Bitch

  1. Miss Bitch

    Citatul zilei

    As dori ca cititorii nostri [aici ma refer la, desigur, 95% din cei ce activeaza pe forum :tease: ] sa scrie cate un citat dintr-o carte/ a unui autor preferat pe zi A nu se confunda cu proverbul zilei. Ar fi frumos sa scriem si cartea si autorul daca se da citatul dintr-o carte. O sa incep eu: Iubirea e nesatioasa, de un egoism salbatic, vrea să-i sacrifici tot fara sa-i ceri nimic
  2. Miss Bitch

    Nu am avut nici o prietena, de sex nu poate fi vorba.

    Cand am zis eu asta, a fost fals. Rezon. E bine ca sunt mai multe persoane care vad probleme.
  3. Miss Bitch

    Nu am avut nici o prietena, de sex nu poate fi vorba.

    Intotdeauna exista un motiv in spatele timiditatii. Un complex legat de propria persoana, nesiguranta emotionala, samd. Sa spui ca nu exista niciun motiv, este fals. Oamenii constienti de propria persoana, increzatori in capacitatile proprii, multumiti de propria persoana nu sunt timizi. Sunt oameni care stiu cum sa obtina ceea ce vor, chiar daca nu au fost niciodata in preajma acelui lucru.
  4. Miss Bitch

    Nu am avut nici o prietena, de sex nu poate fi vorba.

    Esti timid dintr-un motiv.
  5. Miss Bitch

    Nu am avut nici o prietena, de sex nu poate fi vorba.

    Te simti nesigur ? Esti cumva nemultumit de ceva in ceea ce te priveste ?
  6. Miss Bitch

    Destinul dupa data de nastere

    Nu, nu mi se potriveste. Asta e abureala aia de horoscop din cauza careia astrologia este vazuta prost.
  7. Miss Bitch

    Previziune serviciu

    Daca am cerut ceva, nu am cerut-o din amuzament. O interpretare astrologica cere destul de multa munca si concentrare, fie ea si superficiala. Iau lucrurile in serios pentru ca imi consuma timp si energie. Dar daca nu este necesara, e cu atat mai bine. :)
  8. Miss Bitch

    Previziune serviciu

    Nu stim noi ce este credibil sau ce este posibil. Mie mama mi-a zis ca m-am nascut la 4:40 fix pentru ca a pus pe cineva sa se uite la ceas in momentul ala. Mi se pare extraordinar ca a facut asta pentru mine. In ceea ce priveste ora nasterii tale, intre 12 si 12:30 este un interval enorm. Ceea ce stii tu legat de imprecizia orei nasterii este legata de ascendent, fiecare zodie de ascendent are un interval, ergo, o diferenta de jumatate de ora poate sau nu poate insemna ceva. Sunt anumite modele natale la care este nevoie de precizia orei nasterii. Daca vrei o interpretare 'oarecum valabila', atunci asta vei avea. Nu vad rostul acestei polemici, sincer. Localitate, tara. Coordonatele geografice trebuie sa fie precise.
  9. Miss Bitch

    Previziune serviciu

    Nu este suficient. Astrele zic sa spui unde s-a nascut.
  10. Miss Bitch

    Previziune serviciu

    Trebuie sa te astepti la intarzieri in toate tipurile de parteneriate. Norocul tau in directiile astea 2 se rezuma la 'omul potrivit la momentul potrivit'. Daca ai avut ocazii pe care le-ai ratat sau le vei rata, Numa bine Este nevoie de ora exacta.
  11. Miss Bitch

    Previziune serviciu

    MCul tau este in Fecioara. Ti se potrivesc carierele in care sunt necesare atentia la detalii, inteligenta, comunicarea, carierele pragmatice. In ceea ce priveste aspectele pe anul asta, pot sa-ti spun cateva lucruri: Venus este retrograd [25 iulie - 8 sept], ceea ce inseamna ca parteneriatele de bussines vor ridica frictiuni si probleme; Mercur este conjunct Soare, o perioada propice expresiei, te va ajuta in cariera [noi idei, etc], deci iti sugerez sa te axezi pe partea de comunicare si joburile care implica toate aceste aspecte, dar: Venus rx este in careu cu Saturn si in opozitie cu Neptun - intarzieri in parteneriate, vei tinde sa evaluezi gresit situatiile, chiar daca Venus este in conjunctie cu Jupiter. Apropo, este posibil sa ai ceva noroc in relatiile romantice [sau sa fii avut deja]. :P Vei avea fluctuatii in noroc per total, mai cauta. O sa gasesti jobul daca esti omul in locul si la momentul potrivit. :) PS: interpretarea mea poate sa nu fie 100% corecta, nu sunt experta in astrologie. Astept replyul tau.
  12. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Depinde in cine crezi. Dumnezeu, o putere mai mare, o energie cosmica, cine stie. Nu as vedea asta atat de tragic, dar da, destinul este trasat. Rolul nostru e mult mai simplu decat crezi, trebuie sa perfectionam/accesam talentele pe care le avem si sa eliminam frictiunile + sa devenim constienti de sine, de propria fiinta si de conexiunea noastra cu divinitatea. Si ce te face sa iei anumite decizii ? Ca aici este de fapt lipsa de control asupra vietii... dar daca asta te ajuta sa fii mai impacata cu rolul tau, ca om, atunci destinul ti-l creezi singura. Actiunile tale si deciziile nu sunt influentate de vreo planeta, aspectele si pozitia planetelor sunt doar un translator, ca si in programare...compilatorul doar transforma codul sursa in cod masina, ca sa poata fi descifrat, nu il creeaza.
  13. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Irelevant. Efectul forer se aplica la chestiunile general, ori ceea ce spun eu nu este general, este particularizat si unic. Nu exista doua harti natale identice. Nu vreau sa te conving nici pe tine, nici pe nimeni de absolut nimic.
  14. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Ampera, harta natala este drumul tau in viata. Este compus din toate lucrurile care te reprezinta, de la calitati pana la defecte, plus informatii pentru a transforma defectele in calitati, moduri de a accesa talentele care ti-au fost date, samd. Nici eu nu am fost pasionata de astrologie dintotdeauna, dar cand am inceput sa descopar ca tot ceea ce stiu despre mine sau mi s-a intamplat este scris in aceasta harta, am vrut sa aflu si mai multe. Mult mai multe. Odata ce intri pe usa asta, nu te poti opri. Trebuie sa afli tot, sa stii tot, sa vezi ce poti, cum poti sa fii la capacitate maxima, sa atingi succesul. Harta natala+progresiile sunt dovada clara ca destinul exista si este scris - se pot determina evenimente/intamplari viitoare, trecute si prezente cu o exactitate de te lasa cu gura mai ceva ca la dentist. Pe mine m-au socat cunoscatorii in domeniu care mi-au recitat viata aproape ca pe o poezie in momentul in care au citit config astrala. Vezi tu, exista un mai mult decat poti atinge cu cele 5 simturi, iar accesul la cunoastere este posibil. Ca vrei sa afli ceea ce esti, unde ai fost si incotro te indrepti sau nu/ sa te perfectionezi sau sa perpetuezi aceleasi greseli la infinit este liberul arbitru...
  15. Miss Bitch

    Sa ma duc la curve sau nu?

    Sa nu exageram.
  16. Miss Bitch

    Sa ma duc la curve sau nu?

    Ce conteaza de ce l-a parasit iubita.... Fa ce simti ca e nevoie sa te descarci, dar cu protectie.
  17. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Eu nu am citit nicio carte inca. Am invatat prin observatie cel mai mult si am citit sute de articole pe internet. :) Oricum, asta este subiectul altui topic.
  18. Poti sa pacalesti cativa oameni tot timpul sau pe toti oamenii o perioada, dar nu poti sa pacalesti toti oamenii tot timpul.

  19. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Pai daca consideri ca nu te ajuta cu nimic, de ce ne bati obrazul ca te discriminam cosmic ? :think:
  20. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Da, scrie la profil ce sunt. Adica data. :) Mercur rx creeaza probleme de comunicare, de exprimare a sentimentelor, de exprimare a ideilor, de compunerea lor corect ca si ganduri, de ordonare a ideilor/gandurilor. Am avut problema asta cand pana pe la 20 de ani.
  21. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Exista destui astrologi avizati [si experimentati] care te pot ajuta [contracost, evident]. Eu nu sunt in masura sa ajut pe nimeni momentan, incerc sa ma inteleg pe mine.
  22. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Marte in careu cu MC: - MC este zona publica, cariera, aspiratiile si directia noastra in societate; - Marte este zodia impulsului, a actiunii, reprezinta impulsul sexual, energia, curaj. La mine din astea doua, rezulta ca impulsivitatea, agresivitatea, incapatanarea si dorinta de a avea dreptate, atitudinea ta te va duce la esec, te va impiedica sa ai cariera si faima sociala. Este necesara temperarea agresivitatii, practicarea autocontrolul si a autodisciplinei si canalizarea emotiilor puternice intr-o directie constructiva pentru eliberarea stresului si a tensiunii. Cea mai buna directie in acest sens este practicarea unui sport [Marte]. Nu te ghida dupa descrierile din siteuri, invata sa iti faci singur interpretarea si raporteaz-o la felul cum esti tu, doar asa vei putea sa intelegi ce inseamna harta ta natala si cum sa o folosesti in beneficiul tau si nu contra ta. Da, revolutia solara este cea mai importanta, dupa care revolutia lunara, revolutia venusiana si cea mai hotaratoare [iar dpmdv, chiar a doua dupa rev solara] este revolutia saturniana, care de regula apare pe la 30 de ani prima oara. Ma raportez la Saturn, pentru ca la mine in harta Saturn este foarte prezent si am invatat multe de la el - eu nu il consider malefic, ci un benefic intarziat-. Am invatat multe de la el si mai am foarte multe de invatat, in principiu lucruri care imi lipsesc si imi sunt vitale pentru a avea viata la care am visat. Eu nu practic astrologia de foarte mult timp din lipsa de timp si pentru ca invat alte 70 de lucruri in acelasi timp, dar am invatat foarte repede pentru ca imi place. Cel mai important lucru pe care l-am descoperit este ca fiecare aspect si planeta din harta natala reprezinta ceea ce iti lipseste si trebuie sa inveti si ceea ce ce ti s-a dat, dar trebuie exploatat/perfectionat [nici macar calitatile nu se pot folosi fara a stii cum sa le accesezi sau fara sa le perfectionezi]. Stii sigur ca zodia mea este una dintre cele doua, pentru ca ti-am zis ca e Soarele in cadere. :giggle: La mine in harta, Mercur a fost rx, dar am depasit varsta critica a acestei probleme. Mercur rx nu ma deranjeaza, I know how to deal with it. :P
  23. Miss Bitch

    il iubesc, nu pot spune

    Ai luat decizia potrivita. Iti urez noroc. ;)
  24. Miss Bitch

    Harta Revolutie Solara

    Marte in careu cu MC nu inseamna nimic in asta....Marte in careu/op cu IC inseamna probleme domestice. Dar casa 1 este in Sagetator... ce sistem ai folosit pentru harta de aici ? Placidus ? Jupiter in Casa 4 este in domicilu si face aspect cu Saturn prog in 12, marele benefic cu marele malefic. I se cam anuleaza efectul. :) Luna prog fiind in dom in casa 8, trimite energia bine in toate aspectele, dar de Marte este primita prost, pentru ca Marte este in cadere. Oricum Luna in casa 8 reprezinta moartea si transformarea emotiilor, batalia la tine se da pe taramul emotiilor, nu cred ca trebuie sa interpretezi altfel lucrurile. La mine Soarele,si Marte sunt in cadere, iar Luna peregrina in natal. Asa ca nu iti face probleme. E ok. :)
×