Sari la conținut
Forum Roportal
Miss Bitch

Bataia

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

1. Daca ar fi adevarat ce spune Laurent, ca la adolescenta ne nastem, atunci nu am mai avea adolescenti lipsiti de incredere in sine, care nu doar ca nu sunt capabili de a aborda o persoana de sex opus dar nici nu mai ies din casa decat de 2 ori pe luna cum am citit cazuri pe aici.

 

2. FIECARE ETAPA ESTE DEPENDENTA DE ETAPA DE DINAINTE. Nu ai parcurs corect o etapa, ramai blocat acolo, de aceea se vorbeste de varsta biologica si VARSTA PSIHOLOGICA. Nu trece nimeni mai departe pana nu depaseste perioada aia, si de multe ori e necesara psihoterapia pentru a depasi o etapa care nu a decursc cum trebuia.

 

1. Asta e chiar socializare, ca fac cumparaturi parintii! Mai greu la un adult, ca daca nu cumperi mancare, nu-ti platesti facturile si nu te duci la servici o luna apari la stirile de la ora 17, cu Elodia! :think:

 

2. Redenumeste si tu articolul ala, "Maturizarea in 5 pasi simpli" (sau cati erau), sau "Maturizarea ca proces iterativ"... :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Daca ar fi adevarat ce spune Laurent, ca la adolescenta ne nastem, atunci nu am mai avea adolescenti lipsiti de incredere in sine, care nu doar ca nu sunt capabili de a aborda o persoana de sex opus dar nici nu mai ies din casa decat de 2 ori pe luna cum am citit cazuri pe aici.

Clar ca tu ti sa fi selectiv si nu poti accepta ca am dreptate.

Eu vorbeam de "identitatea' individului, nu de nasterea psihicului. Sau poate tu nu ai auzit de Jean Piaget. ? :think:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Clar ca tu ti sa fi selectiv si nu poti accepta ca am dreptate.

Eu vorbeam de "identitatea' individului, nu de nasterea psihicului. Sau poate tu nu ai auzit de Jean Piaget. ? :spiteful:

 

OK, sa vorbim despre identitate, ce e si cum se formeaza. Am postat ceva legat de subiect aici

voi relua, ceva mai clar.

 

Identitatea unei fiinte umane nu ia nastere la adolescenta. Identitatea vine din rostul pentru care simti ca existi pe lume. Copilul simte de mic rostul pentru care exista. Exista pentru sine, sau pentru mama Iliescu că asa a vrut mama Iliescu, sa posede un copil. Copiii nu pot fi minţiţi, de aceea TOTDEAUNA ceea ce ei simt, este just, adevarat. Si va deveni parte din subconstientul lor, pe viaţă. Cand parintele minte sentimental copilul, apar cosmaruri din subconstient care avertizeaza ca nu corespund spusele cu simtamintele. Exista o parte de subconstient si inconstient care nu preia orbeste ce se spune ci ADEVARUL. De aici vin visele simbolice, cele care ne atrag atentia ca suntem mintiti si ne mintim noi pe noi.

 

Identitatea mai semnifică şi Eul din psihanaliză dar şi starea eului de Adult din componenţa personalităţii omului (vezi analiza tranzactionala). Ceea ce faci aici şi acum,

Editat de Cleric Preston

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Is blegi. Ca sa nu le zic proaste. Stau dintr-o aparenta lipsa de alternative si de frica. De obicei au copii.

Unde sa plece singure cu copiii? Putine se gandesc ca sunt locuri special create pentru femeile abuzate.

 

aceste "adaposturi" pt femei abuzate exista de putini ani ...si nu cred ca exista si la tara ... mie mi se pare ca la sat, femeile sunt mai tare si mai mult/des batute decat la oras ....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mie mi se pare ca la sat, femeile sunt mai tare si mai mult/des batute decat la oras ....

 

Daca scrie prin ziare ca la sat oamenii inca se omoara intre ei cu furci, lopeti si topoare (Baltagul :tease: ), asta spune tot... :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bataia e rupta din rai si unele o si merita vb pe propria mea piele..a fi om e lucru mare,a fi domn e intamplare..dar oare cu o curva de ex poti sa mai fii om?! :lol2:

Editat de TORQUE'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×