Jump to content
Forum Roportal

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune televizoare ale anului 2022

Sign in to follow this  
enrique00a

196 views

Sony face unele dintre cele mai bune televizoare din lume, inclusiv câteva modele OLED impresionante. Dacă sunteți în căutarea unui nou TV Smart Sony, ați ajuns la locul potrivit. Am adunat câteva dintre cele mai bune televizoare Sony disponibile în acest moment.

 

Dar ce ar trebui să căutați atunci când alegeți un televizor Sony? Care este cel mai bun model pentru dvs.? Iată un ghid rapid care să vă ajute să eliminați confuzia.

Cum să alegeți cel mai bun TV Smart Sony pentru dumneavoastră

Televizoarele LCD de la Sony tind să fie opțiuni accesibile. Modelele OLED mai scumpe pot fi incredibil de subțiri și tind să ofere negri profunzi și unghiuri de vizualizare superbe. Sony a lansat chiar și un televizor QD-OLED pentru 2022.

 

Veți dori 4K (Ultra HD) și HDR (High Dynamic Range) pentru o imagine detaliată. Televizoarele Sony tind să suporte HDR10, HLG și Dolby Vision, dar nu și HDR10+. Gigantul japonez oferă chiar și TV Smart Sony 8K, dacă sunteți gata să faceți saltul.

 

Televizoarele Sony tind să utilizeze sistemele de operare Android TV și Google TV, care acceptă toate aplicațiile majore de streaming. Platforma aduce, de asemenea, controale vocale.

 

Dacă doriți cel mai bun sunet cu adevărat imersiv, vă recomandăm să adăugați o bară de sunet. Acestea fiind spuse, Sony produce unele dintre cele mai bune televizoare cu cel mai bun sunet din lume (căutați modelele cu Acoustic Surface Audio).

 

Sunteți gata să cumpărați acum? Iată ghidul nostru pentru cele mai bune televizoare de la Sony.

Sony XR-55A95K

Deși nu este noul răsărit al tehnologiei televizoarelor la care unii se așteptau, Sony A95K 2022 sugerează că există unele îmbunătățiri pe care QD-OLED le oferă față de OLED-ul standard, inclusiv creșterea detaliilor și a reproducerii culorilor.

 

Designul este minimalist, iar suportul pliabil poate fi poziționat în fața ecranului, ceea ce înseamnă că televizorul poate fi montat mai mult sau mai puțin la nivel cu un perete.

 

Sony utilizează sistemul de operare Google TV pentru majoritatea modelelor sale de TV Smart Sony în 2022, inclusiv pentru A95K. Este o platformă rapidă, cu o mulțime de aplicații complete cu suport Dolby Vision și Dolby Atmos. A95K dispune, de asemenea, de Sony Bravia Core, serviciul de streaming de înaltă calitate al firmei.

 

Tehnologia Acoustic Surface Audio+ de la Sony, care în acest caz se combină cu două subwoofere, asigură un sunet foarte bun pentru standardele unui televizor. Xbox Series X și jucătorii de PC high-end vor fi în continuare mai bine deserviți de un Smart TV LG G2, dar pentru filme și emisiuni TV, în SDR și HDR și la toate rezoluțiile, Sony A95K este excepțional.

Sony XR-55A80J

Nu vreți să spargeți banca? A80J este ceea ce noi am numi un „vârf de gamă cu o treaptă inferioară". Este mai puțin impresionant decât A90J (mai jos), dar este și mult mai accesibil. Într-adevăr, a primit recent premiul „Cel mai bun televizor de 55-58 de inch" la What Hi-Fi Awards 2021.

 

În ceea ce privește claritatea generală și detaliile, A80J se potrivește mai mult sau mai puțin cu nava amiral A90J, ceea ce îl plasează cu capul și umerii deasupra majorității rivalilor în aceste privințe. Fiecare cadru este magnific de clar.

 

Sunetul este la fel de impresionant. OLED-urile de la Sony folosesc tehnologia Acoustic Surface Audio, care vibrează întregul ecran în loc de difuzoarele tradiționale. Sistemul A80J are jumătate din putere (un total de 30 W în loc de 60 W) față de A90J, dar, din nou, este la fel de puternic ca și A90J.

Sign in to follow this  

×