Sari la conținut
Forum Roportal

Lentile de contact de la Bausch and Lomb, calitate/pret de nerefuzat

enrique00a

131 citiri

Familia de lentile de contact Bausch&Lomb cuprinde o gama selecta de marci consacrate de lentile lunare sau zilnice precum PureVision sau SoftLens sau Biotrue.

Bausch & Lomb este una dintre cele mai importante companii de pe piata lentilelor de contact si accesorii medicale oftalmologice de inalta calitate. Bausch & Lomb a fost fondata in anul 1854, in Rochester, New York, de doi cetateni germani, John Jacob Bausch si Henry Lomb. Inca de la inceput, brandul Bausch & Lomb a fost strict legat de produsele pentru ingrijirea ochilor si oftalmologie. In prezent, Bausch & Lomb se afla pe lista celor mai mari jucatori ai industriei oftalmologice care activeaza pe piata atat in SUA cat si pe piata mondiala.

De ce sa alegi produsele Bausch and Lomb?

Bausch&Lomb este una dintre cele mai cunoscute si respectate branduri de ingrijire medicala din lume, oferind cea mai larga si cea mai buna gama de produse dedicate ingrijirii ochilor, printre care: lentile de contact si produse de ingrijire ale lentilelor, produse farmaceutice, lentile intraoculare si alte produse pentru chirurgia oftalmica. Prin urmare, compania s-a dezvoltat prin extinderea gamei de produse oferite, cat mai ales in urma csstigarii unei notorietati solide in plan international.

Alege Optilen.ro lentile Bausch and Lomb la preturi avantajoase, profitati chiar acum de oferta zilei!


×