Imeco

IMECO SRL

Detalii

Adresa
Iasi, Strada Spital Pascanu, nr. 4
Telefon
0232251039
Fax
0232251039
Categorie
Sisteme de securitate si de supraveghere
Modificat
acum 4 luni si 1 zi
Vizualizari
1423

Voteaza & Distribuie

Descriere

Imeco Iasi

Pe parcursul anilor activitatea noastra s-a completat cu alte activitati astfel ca in prezent executam lucrari in urmatoarele domenii pentru obiective mici, mijlocii si mari:

- Sisteme de detectie si semnalizare a tentativei de efractie;
- Sisteme de detectie si alarmare la incendiu;
- Sisteme de control acces cu sau fara pontaj;
- Sisteme de supraveghere video interioara si exterioara;
- Sisteme de detectie perimetrala;
- Retele de cablare structurata date/voce;
- Instalatii de sonorizare;
- Centrale telefonice;
- Instalatii electrice interioare, tablouri electrice, compensare de energie reactiva, paratrasnet, alimentare de siguranta;
- Instalatii in domeniul energiei regenerabile (panouri termice solare pentru producere apa calda menajera si aport la incalzire, Instalatii fotovoltaice; Turbine eoliene;)

Societatea noastra a executat si executa lucrarile prezentate atat ca antreprenor cat si ca subantreprenor. La cele mai multe lucrari am executat toate activitatile: de proiectare, reproiectare, implementare, service (mentenanta preventiva si corectiva).
Folosim doar echipamente certificate CE, importate de la firme de prestigiu din SUA, Japonia, Anglia si Canada.
Colaboram foarte bine cu importatori directi de echipamente, fapt care ne faciliteaza nu numai obtinerea unor preturi accesibile ci si asigurarea unui suport tehnic la punerea in functiune a instalatiilor. Importatorii sunt firme bine cunoscute pe piata de securitate din Bucuresti si Cluj cu care colaboram de cca de 20 ani.
In toata perioada de activitate am obtinut toate licentierile solicitate de organele de control. Oricine apeleaza la noi va avea un partener serios, cu experienta, cu capacitate tehnica si organizatorica performanta si o dotare competitiva Executam oferte financiare fara a fi platite.
Speram ca dvs. sa descoperiti in SC IMECO SRL o firma moderna, inteligenta si prietenoasa capabila sa devina partenerul dvs de afaceri.