Sari la conținut
Forum Roportal

Samsung Galaxy J5 - smartphone-ul pe care trebuie sa il ai si tu

enrique00a

245 citiri

Alegerea unui smartphone performant și budget-friendly poate fi destul de anevoioasă chiar și având atât de multe opțiuni la dispoziție. Nu trebuie să uiți că este foarte important ca, indiferent de smartphone-ul pentru care optezi, acesta trebuie să îți satisfacă necesitățile, dar să fie și calitativ, astfel încât tu să te poți bucura de el cât mai mult timp. Cu toate acestea, criteriul costului telefoanelor mobile de pe piață este semnificativ și poate îngrădi unele alegeri care nu se încadrează în bugetul propus. Deși există variante ieftine în categoria smartphone-urilor, nu se recomandă, în general, cumpărarea unui telefon mobil doar pentru prețul său mic. În schimb, există o opțiune extraordinară pentru tine în cazul în care ești în cautarea smartphone-ului ideal: Samsung Galaxy J5 2017.

Vorbeam anterior despre criteriul financiar în momentul cumpărării unui nou telefon mobil, însă acest lucru nu mai reprezintă o problemă în cazul smartphone-ului Samsung Galaxy J5 care e foarte promițător. Așa cum a obișnuit întotdeauna unul dintre cei mai importanți producători de telefoane mobile, Samsung Electronics, smartphone-ul Samsung J5 este un telefon foarte atrăgător prin multitudinea de caracteristici de care dispune și, în plus, prin prisma prețului accesibil! Ultima versiune a telefonului Samsung Galaxy J5 a apărut în 2017 și se bucură de un mare succes până la momentul actual, date fiind îmbunătățirile evidente cu care vine.

Dacă îți dorești să te bucuri de un telefon cu un sistem de operare eficient și complex, am o veste bună: față de modelul din 2016, Samsung J5 2017 are implementat noul Android v7.0 Nougat. Acest lucru înseamnă ca Samsung J5 este mult mai performant și fiabil decât versiunile precedente. La nivel de concept, smartphone-ul J5 este mai subțire și confortabil de utilizat dar, totodată, și durabil prin precizia execuției sale.

În ceea ce privește procesorul smartphone-ului, Samsung vine cu un upgrade esențial pentru J5. Noutatea constă în faptul că acesta dispune de un procesor ultra-îmbunătățit care să asigure o experiență multitasking rapidă și eficientă.

Pentru un împătimit al fotografiei este o excelentă veste faptul că Samsung J5 are funcții foto-video excelente. Deși face parte din categoria smartphone-urilor mid-range, Samsung Galaxy J5 depășește celelelate smartphone-uri concurente in ceea ce privește dotările foto pentru că are doi senzori de cate 13 megapixeli, atat în partea frontală, cât și în partea din spate. Pe langă capacitatea și calitatea fotografierii, Samsung J5 dispune de funcții ca autofocus, LED Flash, geo-tagging, touch focus, face detection, HDR sau panoramă.

Samsung J5 nu neglijează nici iubitorii de muzică pentru care sunetul la un telefon este foarte important. De aceea, sunetul emis încântă prin intensitate ridicată și claritate foarte bună a volumului la nivel maxim. În meniul cu setări ale sunetului, Samsung Galaxy J5 2017 aduce mai multe opțiuni precum egalizator de bază (doar frecvențele înalte și joase) sau avansat, dar și posibilitatea de a activa mai multe moduri de optimizare: rezoluție UHQ, Surround, Amplificator tub electronic Pro, Sală de concert.

În ceea ce privește aplicațiile preinstalate, Samsung a înțeles că nu este nevoie să umple memoria cu unele aplicații ce se vor dovedi inutile pentru mulți dintre utilizatori. Așadar, pentru J5, a ales să pună aplicațiile la dispoziția doritorilor, în magazinul propriu – Galaxy Apps, iar fiecare utilizator își va alege aplicațiile pe și le dorește. Experiența operării unui smartphone Samsung Galaxy J5 este cu atât mai interesantă cu cât, în urma unui parteneriat încheiat cu Microsoft, fiecare smartphone al companiei sud-coreene va aduce preinstalată o gamă de aplicații extrem de utile precum Word, Excel, PowerPoint, OneDrive și Skype. Acest aspect este unul foarte fericit întrucât poți lucra direct de pe telefon în aplicațiile pe care le foloseai pe calculator.

Așadar, în cazul în care alegerea unui telefon performant și accesibil părea o imensă bătaie de cap, sper ca, având acest articol la dispoziție, stresul să nu mai fie o problemă...pentru că soluția e smartphone-ul Smasung Galaxy J5! Un cip nou eficient, calitate ireproșabilă a camerei foto-video, sunet impresionant și preț accesibil… despre Samsung J5 putem vorbi doar de bine!

 

 


×