Doamnelor, eu consider ca teoria caloriilor este complet gresita!

Doamnelor, eu consider ca teoria caloriilor este complet gresita!

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurinutritie, Nutritionist, regim alimentar
Ultima actualizareJoi 25 mai 2017
Vizualizari896

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sa ne oprim din a face calcule si speculații pe seama cifrelor și calculelor matematice, in dieta noastra! Sa incepem a ințelege ce inseamna sa mancam sanatos, crud, natural și silueta noastra va fi de invidiat! Iar despre psihismul improspatat și echilibrul emoțional dobandit, despre toate acestea veți deveni tot mai conștiente, zi de zi!

Imi doresc sa va pot darui nu un program sau un nou regim alimentar, ci un veritabil mod de viața, cu un control deplin si conștient asupra corpului si al greutații lui. Nu doresc sa facem calcule de calorii, nu doresc restricții drastice și un control al greutații din primele zile. Nu! Imi doresc sa putem caștiga incredere in corpul nostru, reducerea și menținerea greutații in limite rezonabile, toate acestea fiind legate direct de energia dobandita, eliminand reziduurile metabolice raspunzatoare de stazele limfatice, boli si de excesul ponderal care, tot boala se cheama!

Nu va trebui sa țineți seama de calorii la masa (de altfel, o teorie falsa!), nu trebuie sa recurgeti la infometare, la respingerea porțiilor, la modificari de comportament si nu veți lua medicamente. Nu este un program de scurta durata, ci permanent, pentru o viața intreaga. Veți capata incredere in corpul dumneavoastra și in faptul ca el va primi toți nutrienții necesari, nivelul energetic intern va fi ridicat, iar greutatea va scadea, se va stabiliza.

Important va fi nu numai ce mancați, dar și cand mancați și in ce combinații…

Reducerea greutații, sigura si permanenta, este direct legata de cantitatea de energie pe care o aveți la dispoziție și de folosirea eficienta a acesteia pentru a elimina reziduurile (greutatea excesiva) din corpul dumneavoastra.

Cheia succesului este asigurata de energia eliberata de corpul dumneavoastra, care va duce la eliminarea greutații
excesive. Populațiile cele mai sanatoase și mai longevive din lume sunt de obicei slabe, avand numai cu 15% mai puțin sub standardele convenționale, care sunt considerate prea inalte judecand dupa actualele statistici de sanatate, iar obezitatea aduce dupa sine și alte boli.

Apa, fructe, legume, semințe, alimente nerafinate, combinații simple, ceaiuri din plante…

Zambetul, bucuria clipei prezente, cumpatarea și rabdarea…

Somnul bun, pasul liniștit, mișcarea fizica zilnica, plimbarile in aer liber in mijlocul naturii…

Iata aliații noștri spre o buna sanatate fizica și mentala, spre echilibrul starilor, spre frumusețea formelor! Caci, daca suntem fericite, atunci suntem și sanatoase și radiem frumusețe și eleganța in jurul nostru! Iar costumului de baie ii adaugam și o palarie eleganta…și ii mai aducem și zimbetul de fericire și mulțumire!

Cu bucurie și incredere vin catre voi, cu o energie mobilizatoare…

Dr. Lavinia Ceuța - Nutriționist