Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    59
  • comentarii
    48
  • citiri
    57455

Caut anestezice

startthefire

399 citiri

Nota  

4 membri au votat

  1. 1. Nota

    • 5
      5
    • 4
      0
    • 3
      0
    • 2
      0
    • 1
      0

Daaa, muzica nu functioneaza prea bine de una singura!

 

Ca sa uiti de o iubire poti sa apelezi , pe langa muzica, la prieteni , distractie prin cluburi, bautura si somn la greu. Astea te pot anestezia. Dar nu sunt pentru mine. Eu trebuie sa imi recapat independenta altfel.

 

Azinoapte am fost cu Ea si prietenii ei prin cluburi. Nu am baut decat apa plata in timp ce ei s-au tratat cu vin dar, desi ei erau cei ce beau, eu eram cel ce ma imbatam. Am inceput sa dansez in asa fel incat i-am inhibat iar ceilalti oameni din club au facut loc in jurul meu. Dupa un timp am ajuns sa dansez de unul singur. Si nu era dans, era miscare de om drogat, beat, zvacneam din tot corpul, ocupam tot spatiul din jurul meu cu mainile si picioarele, de la podea pana la tavan . Am capatat si cativa admiratori dar cei mai multi se distrau de minune pe seama mea. Dar nu-mi pasa. Inima mea ranita ma imbatase mai mult decat doua sticle de vin.

 

Apoi Ea a cerut sa platesc consumatia. Pentru Ea si prietenii ei. Si am platit. Apoi am luat-o in brate si am sarutat-o in fata noului ei iubit. Nu m-a respins dar el si-a pierdut tot cheful de distractie.

 

Am plecat in alt club unde i-am lasat intr-un colt, am intrat pe ring , am dansat si am flirtat cu o femeie cu sani de doua ori mai mari decat ai Ei. Mi-as fi pus-o cu tipa asta. La plecare m-am simtit oribil fata de Ea desi Ea nu datea semne ca exibitionismul meu ar fi deranjat-o ci se distra si radea zgomotos la bratul iubitului.

 

Trebuie sa inteleg ca inima Ei e pierduta pentru mine. Si trebuie sa imi recapat independenta emotionala. O sa imi fie greu in seara asta. Nu mai merg cu ei. Nici nu vreau sa imi chem fosta iubita sa imi tina de urat. O sa vad eu.

 

Trebuie sa ma reapuc de sport, sa iau cursuri de dans, sa imi fac noi prieteni, nu iubite! , sa imi fac curat si ordine in casa si in ganduri. O iubesc! I-am trimis un mesaj acum o jumatate de ora si nu imi raspunde. Nu insist. Cred ca trebuie sa invat sa pierd si eu!!

 

Sa cante muzica! Daaaans!!! ;)



4 Comentarii


Comentarii Recomandate

Faptul ca te-ai dat in spectacol si-ntr-o parte si-n alta te-a facut sa te simti mai bine? Ti-a ajutat la ceva?

Stii, uneori cred ca femeile isi pastreaza mai multa demnitate decat barbatii atunci cand pierd in fata alteia.

Ciudat, dar nu regret ca m-am dat in spectacol. Iar demnitatea de care vorbesti cred ca tine de oameni, nu neaparat de sex.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu

lasa... toate trec :- ... o sa razi mai tarziu de vremea in care te dadeai in spectacol :- ... sau o sa spui: " ce prost am fost" .....

Toate sunt trecatoare ... ai rabdare si o sa vezi :crazy:

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
×