Volvo de vanzare – Leasing Automobile prezinta motivele pentru care aceasta marca trebuie sa fie o alegere in materie de auto rulate

Volvo de vanzare – Leasing Automobile prezinta motivele pentru care aceasta marca trebuie sa fie o alegere in materie de auto rulate

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand, Volvo
Ultima actualizareLuni 26 iunie 2017
Vizualizari392

Voteaza & Distribuie

Descriere

Particularitatile principale ale marcii Volvo sunt siguranta si design-ul impunator, ambele sustine de materialele de calitate din care construite aceste modele. Recunoscute pentru interiorul minimalist, numeroase modele Volvo de vanzare disponibile in parcurile auto LeasingAutomobile reprezinta o alternativa pentru clientii ce doresc ce dispun de un buget mai mare.

Caracteristicile principale pentru care soferii apreciaza modelele Volvo de vanzare prin LeasingAutomobile

  • Siguranta

Marca suedeza este recunoscuta pentru materialele de calitate din care sunt confectionare modelele Volvo, precum si pentru inovatiile privind protectia pasagerilor: in anul 1959 a inventat centura de siguranta in trei puncte, memento-ul pentru centura in 1972, iar in anul 1972 sistemul de protectie laterala.

Preocuparea permanenta pentru imbunatatirea masurilor de siguranta si materialele de calitate utilizate asigura si garanteaza totodata rezistenta si siguranta la volan.

  • Eficienta

Volvo a dezvoltat propria gama de motoare Drive E, care sunt eficiente pentru reducerea consumului de combustibil.

  • Design

In trecut era considerata o masina cu design clasic si nu neaparat atractiv, pe care tinerii nu ar dori sa o conduca, insa in prezent compania se reinventeaza permanent, noile modele devenind o varianta la marcile germane premium. Modelele Volvo de vanzare au un design avangardist: XC 90 fiind unul dintre cele mai atragatoare SUV-uri din Europa.

  • Finasaj al interiorului impecabil

O masina desavarsita cu adevarat este aceea care este completata de un interior elegant, finisat cu stil. Desi isi mentin in continuare caracterului minimalist, dar fara a fi simplist: interioarele modelelor Volvo de vanzare sunt caracterizate de elemente simple, amplasate atente si care functioneaza perfect: lemn, piele, aluminiu.

  • Masini potrivite pentru stiluri de viata diferite

Un aspect foarte important pentru romani atunci cand isi achizitioneaza o masina este faptul de a fi incapatoare fie ca au sau nu o familie, deoarece investitiile in masini se fac pentru urmatorii cativa ani de catre majoritatea soferilor. Modelele Volvo de vanzare sunt masini spatioase: Volvo XC60, Volvo V60, Volvo V40, Volvo XC90.

Servicii de consultanta si finantare integrate LeasingAutomobile pentru Volvo de vanzare

Colaborarea cu Leasing Automobile le permite clientilor sa acceseze mai usor serviciile de finantare, in timp ce beneficiaza de consultanta privind toate etapele achizitionarii unei masini, in mod absolut gratuit.

Totodata, varietatea marcilor si modelelor de auto rulate disponibile in cele doua parcuri dezvoltate in Galati si Arad reprezinta un avantaj pentru cei ce inca nu sunt decisi privind modelul dorit.

Masinile sunt verificate inainte de a fi vandute, au toate datele reale trecute corect in descriere, iar clientii pot avea incredere ca investesc intr-o masina fara defecte ascunse, care le va provoca ulterior neplaceri si costuri suplimentare de reparatie. Pentru orice auto rulat achizitionat exista perioada de garantie (3 luni la fiecare 15.000 de km rulati).

Date de contact

Conditiile de finantare asigurate de catre specialistii Leasing Automobile, in colaborare cu institutiile financiare specializate, precum si documentatia necesara sunt detaliate pe website-ul companiei leasingautomobile.ro

Insa puteti clarifica detaliile care va intereseaza contactand departamentul de relatii cu clientii:

- 0741414466 - Parc auto Arad

- 0741414488 - Parc auto Galati.