Volvo

VolvoVolvo Cars (Volvo, latină pentru "mă rostogolesc") sau Volvo Personvagnar AB, este o companie producatoare de mașini din Suedia fondată pe 14 Aprilie 1927 când prima mașină, poreclită "Jakob", a părăsit porțile fabricii din Gothenburg, Suedia. Numele Volvo a fost considerat un bun trademark pentru o companie de rulmenți și pentru o companie de automobile. Simbolul Volvo este un semn străveche pentru fier. Semnul fierului a fost folosit pentru a simboliza puterea fierului folosit pentru a construi mașinile, Suedia este cunoscut pentru calitatea înaltă de fier. Bara diagonală de fier a fost folosit în principiu pentru a fixa simbolul cercului cu săgeată pe radiator. În anul 2010, Volvo a vândut 373.000 de unități la nivel mondial[1].
Sursa informatii: ro.wikipedia.org

Se afişează 1-10 din 38 rezultate.
  • Volkswagen, decizie privind remunerația directorilor după criticile primite
  • Volkswagen cumpără o divizie a Volvo+7

  • Producătorul auto german Volkswagen va plăti 1,1 miliarde de coroane suedeze (122 de milioane de dolari) pentru a achiziţiona o participaţie majoritară în divizia WirelessCar a grupului suedez Volvo, specializată în conducere conectată, t...

  • O
altfel de declinare a conceptului premium
  • O altfel de declinare a conceptului premium0

  • Volvo XC90 nu este vreo noutate în gama suedezilor, este chiar primul model Volvo care a introdus pe piaţă noua identitate vizuală. Deşi nu ai spune, XC90 este pe piaţă din 2014.
    Nu pot spune că se simt cei 4 ani de la lansare la nivelul ...