Tehnologie si siguranta cu Leasing Automobile - Hyundai de vanzare cu posibilitate de achizitie in sistem de leasing

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriHyundai, Leasing auto, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareSambata 9 decembrie 2017
Vizualizari1639

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru a fi cea mai potrivita alegere, achizitionarea unei masini trebuie facuta in functie de scopul utilizarii si necesitatilor reale ale cumparatorului. Specialistii Leasing Automobile le sunt alaturi clientilor pe tot parcursul achizitiei unei masini rulate care indeplineste cerintele acestora, recomandandu-le celor care doresc performanta si siguranta modelele disponibile ale marcii Hyundai de vanzare cu posibilitate de finantare, in conditii optime de siguranta.

Descopera cele mai impresionante modele Hyundai de vanzare din parcul auto nline Leasing Automobile

Dealer-ul autorizat Leasing Automobile detine o flota importanta de masini rulate ale renumitelor marci recunoscute pe piata auto internationala. Obiectivul companiei consta in a eficientiza procesul de achizitie prin diferite posibilitati de finantare, astfel ca de-a lungul acitivitatii a construit parteneriate solide cu firme specializate de leasing, precum: Idea Leasing, Raiffeisen Bank, BT Leasing, Tiriac Leasing. Hyundai este brand-ul care s-a facut remarcat de-a lungul anilor in intreaga lume, producand masini in Europa, America de Sud, America de nord si Asia, fiind singurul producator auto care asigura resursele necesare de otel pentru realizarea componentelor pentru caroseriile masinilor create. Dintre modelele marcii Hyundai de vanzare, Leasing Automobile comercializeaza: Santa Fe, Hyundai ix35 etc, disponibile pentru a fi vizualizate in cele doua parcuri auto dezvoltate in Arad si Galati.

In ceea ce priveste modelul Hyundai ix35, acesta prezinta o serie de imbunatatiri performante, fapt pentru care reprezinta o optiune atractiva pentru numerosi clienti:

  • Motorizare

Hyundai ix35 este disponibil cu motorizare diesel (136cp si 197cp);

  • Transmisie

Cutia de viteze poate fi manuala sau automata;

  • Sistemul de directie

Pentru Hyundai ix35, suspensiile au fost imbunatatite, pentru a reduce vibratiile si zgomotul, sporind confortul si dand o nota de rafinament, sistemul de directie este mai rapid si ofera un raspuns prompt;

  • Iluminare

Modelul Hyundai de vanzare (i35) este prevazut cu un sistem LED cu lumini de zi standard imbunatatit, iar pentru o mai buna iluminare pe timpul noptii, exista optiunea faruri Bi-Xenon.

Hyundai de vanzare cu posibilitati multiple de finantare pentru clientii Leasing Automobile

Experienta acumulata de-a lungul anilor de catre dealerul autorizat Leasing Automobile i-a determinat pe reprezentantii companiei sa dezvolte diverse posibilitati de finantare care sa-i sprijine pe toti cei care doresc incheierea unui astfel de contract (leasing financiar, credit auto). In functie de tipul de client, persoana fizica sau juridica, fiecare sofer selecteaza programul de finantare dorit. Totodata, acestia pot beneficia de programul de schimb auto, ale carui beneficii sunt multiple. In acest mod, clientii nu mai investesc timp pentru a-si vinde vechea masina pe care o poseda, Leasing Automobile evaluand starea tehnica, oferind o suma de bani, pe care clientii o completeaza cu diferenta necesara pentru a achizitiona o masina rulata existenta in portofoliul firmei.

Pentru modelele Hyundai de vanzare, dar si pentru a vizualiza alte modele si marci, puteti accesati acest link: leasingautomobile.ro

Parc auto Galati – Date de contact
Adresa: Str. George Cosbuc, Nr. 138, Galati.
Telefon: 0741414488

Parc auto Arad – Date de contact
Adresa: Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.
Telefon: 0741414466