Viata cu sora mea Madonna

Viata cu sora mea Madonna

Detalii

CategoriiCultura
TaguriLiteratura
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2649

Voteaza & Distribuie

Descriere

In Viata cu sora mea Madonna, Christopher Ciccone, fratele artistei, ia asupra sa sarcina de a contrazice mitologia fina din jurul Madonnei, prezentand-o nu ca pe o haimana de pe strada care s-a mutat la New York cu doar un dolar si un vis, ci ca produsul rasfatat al unei familii din clasa mijlocie care s-a mutat in marele oras si care inca nu s-a decis daca sa se culce sau nu cu DJ puternici care ar putea sa o ajute profesional. Fiind un frate respectuos, Christopher Ciccone sugereaza numai faptul ca sora si-a construit cariera trecand prin patul cui trebuia.

Printre cele mai socante lucruri pe care acesta la dezvaluie in Viata cu sora mea Madonna se numara si urmatoarele:

* Cand Madonna s-a decis sa aiba un copil, prima data si-a pus ochii pe baschetbalistul din NBA Dennis Rodman, apoi pe actorul din serialul Melrose Place, John Enos, si pana la urma s-a oprit asupra lui Carlos Leon, pe care l-a intalnit in Central Park - chiar daca "nu era sigura" ca indeplineste toate cerintele cu privire la inteligenta

* Cand s-a despartit de JFK Jr., Madonna a spus, "Ma simt de parca as repeta istoria lui Marilyn [Monroe] si a presedintelui."

* Ingrid Casares a fost mereu umbra Madonnei si femeia care ii statea la picioare. Christopher Ciccone spune ca nu l-ar surprinde deloc sa afle ca cele doua ar fi intretinut relatii intime.

* Madonna si-a atarnat o fotografie inalta de aproximativ 2m si jumatate cu ea insasi intinsa pe pat si inconjurata de animale moarte. Si asta la vederea copiilor.

* Primul sot al Madonnei, Sean Penn, l-a incoltit odata pe Ciccone, a scos un cutit si a insistat, "Hai sa fim frati de sange", dupa care si-a crestat degetul mare, trecand mai apoi la cel al lui Christopher pentru a sigila intelegerea. Ani mai tarziu, Penn l-a abordat pe homosexualul Ciccone, a adus aminte de ritual si l-a intrebat: "N-ai SIDA, nu-i asa?"

* Guy Ritchie este un homofob a carui heterosexualitate "se umfla considerabil" in prezenta homosexualilor. La o cina pe care Ciccone a tinut-o cu o saptamana inainte de nunta lui Ritchie cu Madonna, acesta a tinut un toast spunanad despre mire, "As vrea sa inchin in cinstea acestui moment fericit... Iar daca cineva vrea sa i-o traga lui Guy, va fi in camera mea putin mai tarziu.