Un magazin de la care merita sa cumperi de fiecare data!

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriasigurari auto, RCA
Ultima actualizareMiercuri 1 septembrie 2021
Vizualizari142

Voteaza & Distribuie

Descriere

Quickmobile nu numai ca este un furnizor de incredere in materie de telefonie mobila, dar si un magazin care ofera servicii de top pentru clientii care doresc servicii VIP si un loc rezervat membrilor.

Pe acest site clientii pot opta pentru asigurare casco online, care devine incredibil de utila mai ales atunci cand se achizitioneaza modele de telefoane costisitoare. Asigurarea este la indemana, mai ales daca calatoresti mult si trebuie sa ai smartphone-ul mai tot timpul in mana. Nu se stie niciodata cand gadger-ul poate sa cada pe jos sau ca sistemul sa cedeze.

Dispozitivele mobile precum smartphone-urile si tabletele au devenit bunuri de lux, precum si indispensabile atat in unele aspecte ale muncii cuiva, cat si pentru comunicarea cu prietenii si familia. Prin urmare, ruperea, pierderea sau chiar mai rau, furtul, ar putea provoca daune foarte grave, pentru care multi consumatori, in special cei care detin un model de gama medie-mare.

In zilele noastre, multi isi fac asigurarea pentru smartphone. Desi unii ar putea gasi acest lucru ciudat, trebuie considerat ca aceasta solutie are multe avantaje. Uneori chiar si din cauza vietii aglomerate pe care o duce aproape toata lumea, telefonul lor mobil se poate distruge si poate functiona defectuos. Un telefon defect poate fi o limitare uriasa in lumea de azi chiar si la nivel profesional.

Prin urmare, este necesar sa faceti o privire de ansamblu asupra subiectului, astfel incat sa intelegeti avantajele disponibile de la contractarea unei asigurari pentru smartphone sigur si eficient. In primul rand, un avantaj sigur pe care asigurarea smartphone-ului il poate dona este faptul ca primeste orice compensatie pentru daune. De fapt, daca telefonul este deteriorat, polita va intra in vigoare returnand clientului o suma partiala a daunelor. Uneori daunele acoperite de asigurare pot fi de pana la 80% din valoarea totala. Asigurarea poate fi, de asemenea, foarte utila daca sunteti tinta unui furt. De fapt, daca faceti un raport si se arata ca, din pacate, smartphone-ul a fost furat, atunci asigurarea va plati o suma variabila clientului. In acest fel, pentru orice eventualitate, puteti fi acoperite si sigure ca nu ati aruncat niciun ban pe fereastra prin incheierea asigurarii.

Exista, de asemenea, politici pentru smartphone-uri care au clauze speciale. De exemplu, unele asigurari telefonice prevad inlocuirea modelului deteriorat. Daca daunele nu permit utilizarea corecta si satisfacatoare a produsului, atunci asigurarea nu numai ca va remedia smartphone-ul deteriorat, ci se va stradui sa ofere clientului un model similar in perioada de reparatii, desigur o garantie extinsa ajuta la fel de mult. Acesta este, intr-adevar, un avantaj pentru cei care lucreaza probabil acolo cu smartphone-ul lor si sunt in contact zilnic cu clienti fideli si potentiali noi investitori.

De parca nu ar fi suficient, exista si asigurari care ofera avantaje in reparatiile ce urmeaza a fi efectuate. Unele companii de asigurari stipuleaza anterior acorduri de colaborare cu producatori sau centre specializate in reparatiile smartphone-urilor. Aceasta inseamna ca atunci cand telefonul sufera daune, asigurarea se va ocupa de trimiterea acestuia pentru asistenta. In acest fel, puteti fi sigur suta la suta ca telefonul va fi reparat de catre profesionistii din sector si orice piese de schimb instalate vor fi pur originale, nu doar copii.

In cele din urma, inainte de a incheia o asigurare pentru smartphone-ul, trebuie sa luati intotdeauna in considerare preturile si avantajele politelor. Asigurarea pentru smartphone poate fi foarte importanta, dar este bine sa aruncati o privire la diferite solutii pentru a obtine intotdeauna politica care va ofera cea mai mare satisfactie din punct de vedere al calitatii / pretului.

Alege Quickmobile.ro si beneficiaza de produse in premiera!