Majoritatea companiilor de asigurari practica un sistem de franciza pentru politele CASCO

Majoritatea companiilor de asigurari practica un sistem de franciza pentru politele CASCO

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriAsigurare Casco, asigurari auto
Ultima actualizareJoi 2 decembrie 2021
Vizualizari129

Voteaza & Distribuie

Descriere

Detinerea unei masini personale implica o responsabilitate foarte mare. Trebuie sa detineti permis valabil de conducere, trebuie sa intretineti masina in conditii optime de functionare si trebuie ca toate actele sa fie valabile. Asigurarea obligatorie este foarte importanta si trebuie sa fie valabila deoarece in caz contrar, nu veti putea pune masina in circulatie din punct de vedere legal.

In majoritatea statelor, asigurarea auto este obligatorie prin lege. Daca sunteti vinovat intr-un accident de masina, asigurarea auto o va ajuta sa platiti pierderile produse conducatorului auto pagubit, daunele acoperind atat cheltuielule neceare pentru repararea masinii acestuia cat si pentru serviciile medicale daca a fost cazul. Aceasta polita de asigurare obligatorie, este polita RCA - raspundere civila auto. Este important de stiut faptul ca, daca sunteti vinovat in caz de accident auto, dumneavoastra nu trebuie sa platiti costul mare cu daunele provocate altor conducatori auto. Prin asigurarea obligatorie, sunteti scutit de aceste plati, asiguratorul la care ati incheiat polita, fiind raspunzator, pagubitul recuperandu-si pagubele de la acesta.

Este de mentionat si faptul ca, o polita de asigurare RCA nu este valabila in cazul in care ati lovit propria masina si doriti sa o reparati prin aceasta. O polita de asigurare RCA, se utilizeaza strict pentru a fi data mai departe, de catre soferul vinovat de producerea unui accident, astfel incat sa se poata remedia daunele provocate. Ulterior, soferul vinovat va plati mai mult pentru viitoarele polite RCA incheiate. Asigurarea prin care va puteti repara singuri masinile in cazul in care ati gasit-o lovita sau ati lovit-o dumneavoastra intr-un gard, copac, si asa mai departe, este asigurarea CASCO. Aceasta este o polita care se incheie strict pentru binele dumneavoastra si pentru protejarea propriei masini, fiind o asigurare facultativa dar absolut necesara in cazul masinilor noi.

Majoritatea companiilor de asigurari practica un sistem de franciza pentru politele CASCO. Aceasta reprezinta partea din despagubire suportata de asigurat sau, cu alte cuvinte, ceea ce nu despagubeste asiguratorul. Un avantaj important este reprezentat de faptul ca, aveti posibilitatea de a alege broker-ul potrivit nevoilor dumneavoastra si care asigura cel mai mic pret.

O solutie foarte buna prin care puteti incheia o polita CASCO, o puteti gasi la numai un simplu click distanta. Este vorba despre cei de la Asigurareacasco.ro, unde puteti gasi cele mai bune oferte pentru asigurari CASCO, preturile fiind foarte avantajoase iar totul se desfasoara simplu si rapid, online, fara batai de cap, timp pierdut sau costuri suplimentare ascunse.

In cazul in care sunteti lovit de un conducator auto care nu are sigurare la masina, atunci nu trebuie sa va faceti griji. Cu o asigurare CASCO potrivita toate grijile dispar. Acoperirea prin coliziune va ajuta sa platiti daunele produse masinii dumneavoastra in cel mai scurt timp in cazul unui accident de masina. Aceasta asigurare casco auto se aplica indiferent de cine este vinovat in accident. De exemplu, daca masina dumneavoastra este lovita in spate in timp ce conduceti in trafic, puteti apela la asigurarea CASCO pe care o aveti, urmand ca mai apoi firmele de asigurari, a dumneavoastra si firma de asigurari a vinovatului sa se inteleaga intre ele, iar dumneavoastra nu veti avea nici un fel de grija.

Accesand Asigurareacasco.ro, aveti posibilitatea de a simula o asigurare CASCO astfel incat sa stiti cu exactitate daca autoturismul dumneavoastra se incadreaza in conditiile necesare unei astfel de polite, dar si pentru a putea stii cat va costa o astfel de polita si pe ce perioada. Asigurarea CASCO este disponibila atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, deci este o polita care poate proteja inclusiv flotele de masini ale firmelor.

Preturile unei asigurari CASCO difera in functie de multi factori, iar in fata calculatorului disponibil pe site, veti putea intelege cu exactitate despre ce este vorba. Un factor care influenteaza foarte mult pretul, este vechimea masinii si valoarea pe piata. Asigurarea CASCO se calculeaza in functie de cat costa masina pe piata la un moment dat, reprezentand un procent mic din respectiva valoare. Inclusiv varsta proprietarului masinii sau vechimea permisului conteaza si sunt factori care contribuie la calcularea asigurarii.

Autoturismul personal este un bun esential in ziua de astazi, fiind foarte util in tot felul de activitati de zi cu zi. Fie ca folosim masina personala pentru a merge la locul de munca, pentru a duce si pentru a lua copiii de la gradinita sau de la scoala, pentru cumparaturi necesare in gospodarie sau pentru plimbari de weekend ori vacante, aceasta trebuie pastrata in cele mai bune conditii, astfel incat sa nu avem surpriza ca ne poate lasa in drum.

O asigurare CASCO este esentiala pentru a putea avea garantia ca veti proteja o investitie atat de mare precum este un autoturism scump. In momentul in care doriti sa achizitionati o masina, trebuie sa va ganditi extrem de bine la nevoile pecare le aveti, dar si la bugetul disponibil astfel incat sa puteti lua o decizie favorabila, o decizie care sava avantajeze pe termen lung, iar asigurarea CASCO trebuie sa fie pe lista de prioritati.

In cazul in care va numarati printre cei care cauta cele mai avantajoase polite de asigurare CASCO, atunci sunteti invitati sa accesati Asigurareacasco.ro si aici puteti gasi cea mai buna oferta pentru nevoile dumneavoastra. Indiferent de bugetul disponibil pentru o astfel de polita CASCO, cei de la Asigurareacasco.ro pun la dispozitie polite avantajoase ce la asiguratori consacrati in domeniu.

Sursa foto: 9news.com.au/car-crashes