Trucuri simple care te pot ajuta sa iti igienizezi locuinta rapid si eficient

Trucuri simple care te pot ajuta sa iti igienizezi locuinta rapid si eficient

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricuratenie, produse de curatenie
Ultima actualizareVineri 7 august 2020
Vizualizari92

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu totii ne dorim sa avem o locuinta curata si foarte bine origanizata, calda si primitoare insap entru acest lucru este necesar ca periodic sa ne asiguram ca o igienizam corespunzator. Curatenia nu este una dintre activitatile care ne fac o placere deosebita, cel mai probabil din pricina faptului ca presupune destul de multa migala. A avea o locuinta curata nu este un lucru important doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere al sanatatii. Este adevarat ca stilul de viata modern ne lasa destul de putin timp liber la dispozitie, insa acesta nu este un motiv pentru care sa neglijam igienizarea locuintei. De cele mai multe ori, lipsa timpului in ceea ce priveste curatenia apare pe fondul unei organizari mai putin bune, pentru ca nu? ne dorim sa terminam totul cat mai repede cu putina.

Desigur, apelarea la o persoana care sa faca menajul in cadrul locuintei este un vis pe care orice gospodina il are, insa acest lucru presupune unbuget destul de generos si in plus, in ecuatie mai intra si increderea de lasa pe cineva in propria-ti locuinta. Un prim pas important in igienizarea locuintei este reprezentat de alegerea momentului potrivit pentru a face acest lucru. Daca esti deja obosita si lipsita de orice chef de viata, cel mai probabil nu este momentul oprtun sa dai startul curateniei. Iata insa cateva trucuri care te pot ajuta sa iti igienizezi locuinta mult mai rapid si mult mai eficient.

Fii cat mai organizata

In loc sa alergi dintr-o camera intr-alta pentru a igeniza fiecare coltisor, este mult mia bine sa incerci sa te concentrezi pe o singura incapere. In acest fel, nu vei mai fi distrasa de alte lucruri si sarcini pe care trebuie sa le indeplinesti in alte incaperi. Stabileste-ti un plan pe care sa il urmezi cu strictete si vei putea observa cum procesul de igenizare al locuintei nu va ma ifi unul la fel de migalos (atunci cand incepem curatenia din mai multe parti, este foarte putin probabil sa terminam in vreuna dintre ele, inainte de a obosi). Mai mult decat atat, nu este necesara sa termini curatenia intr-o singura zi daca simti ca nu mai esti capabila.

Fa ordine zilnic

Este foarte important sa invatam sa fim cat mai ordonati pentru ca acest lucru va face procesul de curatare al locuintei mult mai usor. Acest proces de ordonare al lucrurilor dureaza adesea mai mult decat curatenia in sine, motiv pentru care este indicat sa faci acest lucru in mod constant si sa nu lasi sa se faca dezordine in toata regula.

Foloseste produse de calitate pentru curatenie

Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, este imperios necesar sa te asiguri ca utilizezi intotdeauna numai produse pentru curatenie de calitate, indiferent ca este vorba despre solutii pentru curatarea suprafetelor de parchet, gresie, mobilier etc. Din fericire, in prezent nu ar trebui sa fie foarte dificil sa gasesti astfel de produse, avand in vedere ca exista diverse magazine online care ne intampina cu portofolii care mai de care mai variate.

Sursa foto: pennstatehealthnews.org/wp-content/uploads/2019/05/050119-spring-clean.jpg