Cât de costă curățenia generală a unui apartament?

Descriere

În ultimii ani, tot mai multe persoane sunt interesate de o curățare profesională a locuinței, ducând la o creștere a cererii pentru astfel de servicii. Citește în acest articol cât costă și cât durează o curățenie generală a apartamentului tău.

Să te ocupi singur de curățenia unui apartament este o activitate epuizantă și consumatoare de timp. Din fericire, cu ajutorul unei firme care oferă servicii de curățenie generală, scapi de această corvoadă.

Ce tipuri de servicii de curățenie la domiciliu poți alege?


Gama de servicii de curățenie pe care le poți alege astăzi este una variată, pentru a găsi cu ușurință firma potrivită, care să răspundă cerințelor tale. Astfel, poți opta pentru curățenie generală, ce cuprinde o curățare și o igienizare profundă a suprafețelor din locuința ta.

Dacă alegi o curățenie generală, vei beneficia de curățarea și dezinfectarea băii și a bucătăriei, ștergerea ferestrelor, a ușilor și a pervazurilor, ștergerea prafului de pe mobilier cu soluții antistatice și igienizarea parchetului și a gresiei.

Pentru a avea mereu apartamentul curat, alege un abonament, prin care se realizează cu regularitate o curățenie de întreținere. Astfel, casa ta va fi curată, fără ca tu să depui efort.

Tocmai ți-ai renovat apartamentul? Atunci ai nevoie de o curățenie după constructor. Acest serviciu este perfect pentru a te scăpa de grija curățării apartamentului, odată ce lucrările de amenajare sunt finalizate.

Urmele de vopsea, ciment sau aditivi dispar în câteva ore, cu ajutorul unor profesioniști în curățenie, care vor lăsa în urma lor o suprafață imaculată.

Cât trebuie să plătești pentru curățarea unui apartament?


Prețul pentru serviciile de curățenie variază în funcție de suprafața apartamentului tău. Prin urmare, pentru o garsonieră, acestea pornesc de la 100 de lei, iar dacă locuiești într-un apartament cu 2 camere, vei plăti cel puțin 150 de lei.

În cazul unui apartament cu 3 camere, prețul începe de la 250 de lei, iar dacă ai nevoie de curățenie după renovare la o garsonieră, te va costa minim150 de lei. Pentru 2 camere, prețul de pornire este de 250 de lei.

Dacă ai un apartament cu 3 camere pe care tocmai l-ai renovat, vei plăti cel puțin 350 de lei.

Prețul este influențat și de complexitatea operațiunilor de curățenie de care ai nevoie.

Cât durează curățenia la domiciliu pentru un apartament?


Imediat ce ajunge în apartamentul tău, echipa de curățenie va avea nevoie de câteva ore, pentru a realiza o curățenie ca la carte. Datorită faptului că folosește echipamente profesionale și produse eficiente de curățenie, va putea curăța fiecare suprafață, indiferent de nivelul de murdărie, într-un timp mult mai scurt decât vei putea tu, cu produse comerciale de curățenie.

Dacă iei în considerare să angajezi o firmă de curățenie apartament, vei economisi timp și bani. Spre exemplu, poți opta pentru un abonament, prin care stabilești frecvența cu care vrei să îți fie curățat apartamentul.

Echipa de curățenie se deplasează la locație, la ora stabilită de tine, curăță eficient fiecare încăpere, cu produse de calitate, iar tu te bucuri de o locuință curată și perfect igienizată. De altfel, aceasta este de mare ajutor nu doar în spațiile rezidențiale, ci și în cele comerciale și industriale.

Lasă grija curățeniei pe seama profesioniștilor și bucură-te de mai mult timp liber pentru activitățile preferate.