Larry Crowne

Larry Crowne

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJulia Roberts, Nia Vardalos, Tom Hanks
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari837

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Larry Crowne
An: 2011
Durata: 99 minute
Regia: Tom Hanks
Scris de: Tom Hanks, Nia Vardalos
Actori: Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston
Gen: Comedie, Drama, Romantic

Tom Hanks si Julia Roberts se reunesc in pelicula Larry Crowne, o comedie dramatica care suprinde excelent felul in care criza financiara afecteaza oamenii de rand si ii determina sa se reinventeze pentru a putea supravietui.

Desi initial a fost team-leader la compania la care lucra, Larry Crowne este concediat. Brusc echilibrul si asa precar al vietii de zi cu zi ii este distrus si simte ca trebuie sa umple cumva timpul liber pe care il are, astfel ca se inscrie la niste cursuri in cadrul unui colegiu local. Dorind sa fie eficient in intreprinderea sa, Larry alege cursurile de comunicare predate de profesoara Mercedes Tainot, acestea ajutandu-l sa-si gaseasca mai tarziu un serviciu stabil cu un salariu onorabil.

Larry se imprieteneste cu cativa colegi si, in acelasi timp se indragosteste in mod neasteptat de profesoara care, la randul ei, traieste propria deznadejde in urma mariajului intrat in declin si isi pierde orice urma de dorinta de a preda. Intre cei doi se naste o poveste de dragoste si invata o lectie importanta si valoroasa de viata cand vine vorba de pierderea oricarei sperante.