Totul despre stimulentele sexuale

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEducatie sexuala
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8624

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stimulentele sexuale, dupa cum sugereaza si numele, reprezinta diferite produse care ajuta la implinirea actului sexual in cele mai placute moduri. Acestea ajuta la sensibilizarea zonelor erogene la femei, la producerea de orgasme multiple, la intarzierea ejacularii la barbatii, erectii mai ferme dar si marirea penisului si a sanilor.

Stimulentele sexuale se gasesc in principal in sexshop uri si sunt extreme de cautate de catre toata lumea. Anual se vand milioane de produse in intreaga lume iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, pe masura asteptarilor. Marimea penisului este un subiect extrem de conjtroversat in toate cercurile barbatilor. Majoritatea se simt complexati de marimea penisului lor si peste 50% dintre ei sunt dispusi sa cheltiue sume mari de bani pentru a obtine acest lucru. Pentru marirea penisului exista mai multe tretamente: operatii (costisitoare si periculoase), pastile, creme, apartate pentru marirea penisului.

Marirea sanilor este, poate, de un interes mai mare decat marirea penisului deoarece, spre deosebire de penis, marimea sanilor se poate observa si prin haine. La fel, metodele de marire a sanilor sunt destul de variate: operatii, creme, pastile, plasturi dar si exercitii. Ejacularea precoce apare la multi barbati care nu se mai simt barbatii daca ejaculeaza prea devreme. Intarzierea ejacularii se poate realize prin diferite metode, mai exact prin solutii care se maseaza pe capul penisului pentru a obtine o desensibilizare a zonei respective.
O erectie nu foarte puternica poate diminua placerea din timpul actului sexual, iar barbatii isi pierd increderea in sine. De aceea exista o multitudine de produce care maresc aportul de sange din penis. Probabil cel mai cunoscut produs de acest gen este Viagra, insa, acest produs nu il recomand nimanui pentru ca este realizat din produse nu tocmai naturale. Tind sa recomand produse naturale, 100% din plante pentru ca natura ne-a dat atat de multe plante care sa ne ajute in acest fel.

Afrodisiacele au un rol extreme de important in viata sexuala, pentru ca aceste cresc libidoul si dorinta sexuala. Exista o serie de afrodisiace naturale, insa cantitatea de stimulant este extreme de mica. Din nou, va recomand sa incercati produsele afrodisiace de la un sex shop.

Orgasmul este punctul in care se termina actul sexual la barbati. Femeile, in schimb, pot avea orgasme multiple. Din acest motiv si pentru a favoriza orgasmele, exista o serie de creme care se maseaza in zona erogena feminina si sensibilizeaza acea zona, astfel incat, orgasmele sa apara mai repede, sa fie mult mai placute si mult mai multe. Acestea sunt stimulentele sexuale cele mai importante. Sunt extrem de benefice in cazul unei relatii care se afla cumpana, prin aducerea unui suflu nou in relatie.