Placerile amorului intre lesbiene

Placerile amorului intre lesbiene

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12486

Voteaza & Distribuie

Descriere

Departe de stereotipurile pe care imaginatia heterosexuala le-a pastrat prea mult in memorie, lesbienele nu sunt doar niste baietoi. Lesbienele sunt acum elegante si feminine, se ingrijesc de aspectul lor si sunt femei sexy si provocatoare sau pur si simplu feminine. Simtindu-se bine atat in trupurile cat si in sufletele lor, ele pot fi modele ca Sonya Walker, actrite ca Cynthia Nixon sau sportive ca Amelie Mauresmo (vezi pe pagina a doua cateva lesbiene celebre). Unele lesbiene resping chiar imaginea androgina sau de baiat ratat, adorand in schimb ca partenerele lor sau ele insele sa fie aranjate, machiate si senzuale.

Frumoase, feminine si elegante, lesbienele sunt mai putin usor de recunoscut decat omologii lor masculini. Aceasta caracteristica poate ingreuna cautarea sufletului pereche deoarece nimic nu dezvaluie adevarata orientare sexuala si nimic nu le diferentiaza de heterosexuale. Iar problema seductiei e la fel de dificila ca si in cazul relatiilor hetero. Poate cu atat mai grea cu cat o lesbiana va incerca sa evite sa-i faca avansuri sau sa abordeze o femeie despre care nu stie in ce echipa joaca. Prin urmare, nu exista tehnici specifice pentru a seduce o lesbiana.

Pentru a merge la sigur si pentru a nu se confrunta cu aceasta dilema, exista baruri si localuri doar pentru lesbiene si homosexuali. Insa, in cazul lor opiniile raman impartite: e adevarat ca intr-un asemenea mediu e foarte usor sa cunosti pe cineva, fie de una singura, fie prin intermediul unor prieteni comuni, insa, tot in aceasta comunitate, toata lumea se culca cu toata lumea. Ce e cert e faptul ca in astfel de localuri, lesbienele si homosexualii se simt in largul lor. Nimeni nu-i judeca si toti se simt bine in pielea lor.

Dar cum ramane cu dragostea fizica? Prea multi heterosexuali au tendinta de a percepe sexul intre femei ca secundar din cauza lipsei falusului. Pornografia l-a redus la subiectul fanteziilor barbatilor si al voyeurilor. Insa cum si ce este el cu adevarat? Lesbienele recunosc, fara rusine, ca relatia lor sexuala nu sufera nici o lipsa. O relatie de dragoste nu este doar sex, a face dragoste cu o femeie inseamna multe imbratisari, saruturi si tot ceea ce urmeaza. De asemenea folosirea jucariilor sexuale este adesea subiectul discutiilor aprinse. Unii sunt de parere ca sunt doar inlocuitoare ale barbatilor, altii ca sunt o modalitate de distractie?

S-a spus de asemenea ca sunte adeptele unei sexualitati neinfranate, insa la fel ca si in cazul heterosexualilor, exista cupluri de lesbiene care sunt impreuna de foarte multa vreme, in timp ce altele zboara din floare in floare.

Nu exista norme, nici stereotipuri ... placerile iubirii lesbiene cu siguranta nu sunt inferioare fata de cele ale heterosexualilor. Daca sexul este un joc, toata lumea este libera sa-si aleaga partenerul.Lesbiene celebre {title}

Ellen DeGeneres (actrita si moderatoare TV) – a recunoscut public ca este lesbiana in 1997, intr-o emisiune a lui Oprah. In 2008 s-a casatorit cu actrita Portia de Rossi, cu care e impreuna din 2004.

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres

Ellen Degeneres si Portia de Rossi

Ellen Degeneres si Portia de Rossi


Portia de Rossi (actrita) – desi a avut relatii cu femei destul de cunoscute, n-a vrut sa vorbeasca despre sexualitatea ei in public. Insa in 2005 a recunscut-o in doua interviuri de presa. E casatorita cu Ellen DeGeneres.

Portia de Rossi

Portia de Rossi


Jodie Foster (actrita) – foarte discreta in ceea ce priveste orientarea sa sexuala, nu a recunoscut niciodata ca este lesbiana, insa s-a speculat mult pe seama relatiei ei cu producatoarea Cydney Bernard.

Jodie Foster

Jodie Foster


Sarah Gilbert (actrita) – a recunoscut ca e lesbiana in 2010, dar are o relatie cu o femeie inca din 2002 cu producatoarea Allison Adler cu care are doi copii: un baiat nascut de Allison si o fata nascuta de ea.

Sarah Gillbert

Sarah Gillbert


Rosie O'Donnell (actrita) – 2002 a fost anul in care si-a recunoscut orientarea sexuala, iar in 2004 s-a casatorit cu Kelli Carpenter de care s-a despartit in 2007.

Rosie O'Donnell

Rosie O'Donnell


Cynthia Nixon (actrita) – intr-un interviu din 2006 a declarat ca toata viata a fost cu barbati, dar cand a vazut-o pe partenera ei, s-a indragostit imediat de ea.

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon


Jane Lynch (actrita) – este casatorita din 2010 cu o psiholoaga.

Jane Lynch

Jane Lynch


Jill Bennett (actrita) – are o relatie cu o alta actrita Cathy de Buono si nu si-a ascuns niciodata sexualitatea.

Jille Bennett

Jill Bennett


Annie Leibovitz (fotografa) – a avut o relatie cu scriitoarea Susan Sontag.

Annie Leibovitz

Annie Leibovitz


KD Lang (cantareata) – a recunoscut ca este lesbiana in 1992 intr-un articol dintr-o revista de profil.

KD Lang

KD Lang

Conchita Martinez (tenismena) – si declarat sexualitatea in anii '90 si inca de-atunci este intr-o relatie cu Gigi Ferandez.

Conchita Martinez

Conchita Martinez


Amelie Mauresmo (tenismena) – a recunoscut in 1998 in fata presei internationale.

Amelie Mauresmo

Amelie Mauresmo


Martina Navratilova (tenismena) – in 1981 s-a declarat lesbiana si a avut o relatie cu scriitoarea Rita Mae Brown, apoi timp de 7 ani cu Judy Nelson pana in 1991.

Martina Navratilova

Martina Navratilova