Topul celor mai des întâlnite mituri despre pariurile sportive online

Topul celor mai des întâlnite mituri despre pariurile sportive online

Detalii

CategoriiDivertisment, Sport
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareMiercuri 11 noiembrie 2020
Vizualizari162

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cei care joacă la pariuri sportive cunosc miturile din jurul acestui fenomen, privind ponturile, câștigurile, dependența și alte teorii mai mult sau mai puțin verificate. Întipărite adânc în mentalul colectiv, aceste mituri pot trece cu ușurință pe sub radarul logicii, de aceea, vrem să îți arătam astăzi motivele pentru care să nu le crezi:

Mituri pariuri sportive:

Doar dacă joci zilnic ajungi dependent

Nu se poate o stabili o legătură clară între cantitatea de timp petrecută răsfoind ofertele de pariuri online și nivelul de adicție al celui care mizează. Așadar, nu este o regulă ca cei pariază online zilnic pe sporturile preferate să ajungă dependenți de această activitate. Putem discuta despre o problemă doar atunci când timpul petrecut la pariuri lovește direct în calitatea relațiilor familiale, bugetul destinat altor activități (chirie, vacanțe, utilități etc) și chiar în sănătate. În astfel de condiții, cei care pariază sunt sfătuiți să apeleze la un specialist acreditat să le ofere ajutorul necesar depășirii acestor probleme legate de pariere.

Mituri pariuri sportive: Parierea “la recuperare” este un stil sigur

Mulți pariori deschid zilnic platformele online de profil plâcand de la premisa că această activitate le poate oferi venituri sigure. Omițând ideea de distracție și având mereu în minte dorința de a avea un control foarte bun asupra bugetului propriu, mulți pariori se confruntă adesea cu o problemă de percepție: “Am pierdut la pariuri sportive, însă știu să recuperez pierderile suferite la ultimul bilet!”.

De aici și până la adoptarea unui stil de joc iresponsabil nu mai este decât un singur pas. Jocul “la recuperare” nu garantează existența viitoarelor reușite la pariuri sportive, nefiind decât o proiecție mentală a jucătorului, ca răspuns în fața realității pe care nu o poate gestiona. Nimic nu poate influența rezultatul final al unui joc, așadar, acest mit este unul cât se poate de pueril.

Mituri pariuri sportive: Pierderile la limită prevestesc un câștig

Să ne îndreptăm atenția asupra unui scurt exemplu: oferta cu pariuri sportive Stanleybet de astăzi. Jucătorii pasionați intră pe site, verifică listă extinsă de pariuri sportive oferite de Stanleybet, apoi trec pe biletul zilei cele mai interesante evenimente. În cazul în care biletul iese, percepția pariorului față de rezultat este una ancorată în realitate.

Însă în cazul în care pierde “la limită” (un singur meci l-a oprit din a câștiga), pariorul își poate proiecta mental un scenariu conform căruia “aproape victoria” este, de fapt, o victorie. Acesta este încă un mit clădit pe disconfortul mental al unora dintre pariori, vizavi de realitatea mai puțin plăcută, ce vine la pachet cu invalidarea unui bilet la pariuri sportive.

Mituri pariuri sportive: Concluzii de care să ții cont

Pariurile sportive trebuie văzute prin filtrul distracției pe care o pot oferi, fără a le asocia unor eventuale câștiguri, cu un caracter recurent. Nu există soluții sigure de îmbogățire, ci doar șanse crescute ale celor care aleg în mod inspirat anumite evenimente sportive, în urma unei analize pe care o fac.

Nu miza pe tipsteri și nici pe jocul “la recuperare”, pentru că aceste variante nu garantează niciodată un scenariu cu care tu să fii confortabil. În cazul în care pariurile sportive influențează în mod negativ calitatea stilului tău de viață, îți recomandăm să apelezi din timp la un specialist, care îți poate oferi suportul scontat.


Sursa foto: pexels.com/photo/man-in-black-coat-sitting-at-the-table-4064840/