Serata Eder Eniko in Cursa speciala

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
188

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa succesul de la Arad, serata actritei Éder Enikő va putea fi vazuta si la Timisoara. Spectacolul muzical Cursa speciala – Cantece, vorbe, intalniri, coproductie a Companiei de Teatru „Aradi Kamaraszínház" si a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely", va avea loc in data de 11 si 12 decembrie de la ora 19:00, in Sala Studio.


„Cutreier printre sunete si vorbe. Tinuturile mele sunt memorabile. Mersul trenurilor l-au editat in volume, il deschid la intamplare: astazi de unde pana unde? Daca vreau, cobor si ma plimb de-a lungul vorbelor. Daca vreti. Tovaras de drum mi-e fluierul locomotivei. Bagaj nu am, ceea ce v-am adus poate nu e mult, poate e totul. Cantece si vorbe foarte dragi mie. O seara, o gara. Apoi calatorim mai departe: care incotro, poate doar Dumnezeu stie.

Jucati-va cu mine oameni, eu ma ascund. Voi ma cautati?" – declara Éder Enikő.


serata Eder Eniko in Cursa speciala – Cantece, vorbe, intalniri


Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului la pretul maximal de 10 lei, si la 5 lei cu reducere.


Orarul Casei de bilete: zilnic intre orele 10-13, iar in zilele de miercuri si vineri si intre orele 17-19, sau cu o ora inaintea spectacolului. Adresa: str. Alba Iulia nr. 2, telefon: 0356-450.606, e-mail: ticket@tm-t.ro.


Eder Eniko