Top articole sportive de care ai nevoie pentru mersul la sală

Detalii

CategoriiSport
Taguriechipament sportiv, Fitness, sport
Ultima actualizareMarti 15 noiembrie 2022
Vizualizari292

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un stil de viață sănătos reprezintă cel mai important lucru la care să te gândești în fiecare zi. Ca să te menții în formă și să faci față cu bine stresului cotidian, ai nevoie de mișcare fizică. Iată care sunt echipamentele sportive pe care să le utilizezi când mergi la sală.

Care sunt cele mai importante articole sportive pentru sală

Pune în geanta de sport articole potrivite pentru tipul de antrenament pe care vrei să-l urmezi. Consultă-te cu specialiștii de la sală și alege exerciții potrivite cu nivelul tău de pregătire și condiția fizică. Găsești la centrele profesionale de sport diverse articole pentru aerobic și cardio fitness, antrenament de forță, benzi elastice fizio, corzi de sărituri, extensoare și flexoare, greutăți și gantere, kettlebells. În funcție de programul tău de exerciții, completează setul de articole pentru sport cu mingi de fitness, cercuri hula hoop, steppere, role de masaj și echilibru, saltele de fitness, sisteme de suspensie.

Alternează exercițiile de forță cu cele de mobilitate, nu uita de încălzire la începutul antrenamentului și de stretching la final. Ca să eviți accidentările, achiziționează protecții pentru sportivi: accesorii medicale, protecții de corp (centuri, suporturi de spate, umăr, pantaloni modelatori). Completează cu protecții de mâini (bandaje de compresie, suport de încheietură, cotiere, și de picioare (genunchiere, glezniere) ș.a.

Cum să achiziționezi articole sportive pentru antrenament ca la sală

Dacă te decizi pentru activități fizice acasă ori vrei să completezi echipamentul de sală, alege articole de nivel profesional, ca să beneficiezi de cele mai bune condiții pentru antrenament. Optează pentru mijloace inteligente de plată și cumpără echipamente sportive în rate fără dobândă*, cu ajutorul cardului de cumpărături CardAvantaj. Beneficiezi de prețuri atractive la sute de articole comercializate în magazinele partenere din rețeaua CardAvantaj.

Fie că faci shopping online sau cumperi din magazine fizice, alegi ce-ți place din oferta Decathlon, Adidas, Word Class, Himalaya, Dream Sports, Wintermag, Under Armour, Buzz ș.a. Echipează-te de fiecare dată în funcție de exercițiile pe care le efectuezi și programează antrenamente variate, pentru ca mersul la sală să fie eficient și să te bucuri de o condiție fizică bună. Astfel vei avea o rezistență superioară și te vei concentra mai bine la activitățile profesionale.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock.com