Top 3 cele mai bune platforme de tranzacționare criptomonede și avantajele utilizării acestora

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriRomania
Ultima actualizareLuni 10 octombrie 2022
Vizualizari250

Voteaza & Distribuie

Descriere

Că vrei să investești, să cumperi sau să tranzacționezi pur și simplu monede, oricare ar fi dorința sau scopul pe care îl ai, este nevoie să folosești o platformă specializată în tranzacționarea de criptomonede. Este vorba, de fapt, despre un site care funcționează ca un broker online care îți permite să cumperi acțiuni la bursă. Cu ajutorul acestora, ai posibilutatea de a cumpăra diverse tipuri de monede, de la Bitcoin sau Ether la BNB, Ripple și multe altele.

Este important însă ca pentru a evita capcanele, dar și posibilele dezamăgiri care pot apărea, să folosești o platformă bună, care să te ajute în procesul de tranzacționare cu tot ceea ce este posibil. Alegerea uneia dintre cele mai bune platforme de tranzactionare criptomonede poate fi dificilă, însă mai jos vei găsi un top 3 al acestora, respectiv ce avantaje oferă fiecare dintre ele, astfel încât alegerea ta să fie mai aproape de una de succes.

eToro, una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare criptomonede

Nu este un top personal, ci este mai degrabă o preferință pe care o au utilizatorii și care trebuie să fie cunoscută și de aceia care doresc să afle mai multe despre acest domeniu. eToro este, într-adevăr, una dintre cele mai bune platforme pentru investițiile în criptomonede, iar acest lucru trebuie să fie știut. De ce? Care sunt avantajele oferite de aceasta? În primul rând, această platformă excelează în majoritatea aspectelor importante, respectiv: este o platformă extrem de sigură, reglementată în Europa, simplu de utilizat, cu o interfață și o aplicație intuitive și cu un avantaj în ceea ce privește posibilitățile de investire oferite. Astfel, aceasta oferă o mulțime de active, având un total de peste treizeci de criptomonede diferite active.

ZenGo, o aplicație perfectă pentru achiziția de criptomonede

Această platformă este, fără doar și poate, una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare disponibile. Deși este un serviciu relativ tânăr în comparație cu ceea ce oferă eToro sau Binance, acest lucru nu afectează în vreun fel munca depusă de aceasta. Aplicația este extrem de ușor de utilizat, iar în acest fel devine ușoară și achiziția de Bitcoin, Ether, precum și multe alte active. Deși poate fi folosită numai prin intermediul aplicației sale caracteristice, nu este nevoie decât de descărcarea și instalarea aplicației, apoi de crearea unui cont, un proces de doar câteva secunde. Pentru a cumpăra criptomonede cu ajutorul acestei platforme, poți folosi fie un card de credit, fie poți face un transfer sau poți folosi Apple Pay. Experiența utilizatorului este una excelentă, iar aceasta nici măcar nu are un preț prea mare, astfel că ZenGo poate fi o platfomă potrivită oricui.

Binance, una dintre cele mai utilizate platforme de tranzacționare

Într-adevăr, Binance este nu numai printre cele mai cunoscute, ci și printre cele mai utilizate platforme de tranzacționare cripti din lume, mai ales că tranzacțiile se realizează cu taxe foarte mici. Acesta este și unul dintre marile avantaje oferite de această platformă, însă nu este acesta singurul. Binance are numeroase funcții, inovatoare și preferate de foarte mulți utilizatori, iar, pe lângă toate acestea, este bine de știut că Binance este platforma care permite cupărarea celui mai mare număr de criptomonede. Mai mult decât atât, Binance oferă posibilitatea de a participa la lansarea de noi criptomonede în previzualizare.

I se poate reproșa un dezavantaj acestei platforme, respectiv acela că serviciul de asistență pentru clienți nu este întotdeauna disponibil și nici receptiv, însă cu puțină răbdare pot fi realizate cele mai reușite tranzacții cu ajutorul acestei platforme.