Te-ai inscris la Conferinta Managementul Performantei in Romania?

Detalii

CategoriiEconomie
Tagurimanagement, Romania
Ultima actualizareVineri 28 august 2015
Vizualizari1143

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te-ai inscris la Conferinta Managementul Performantei in Romania?
19-21 noiembrie, Hotel Continental Forum, Sibiu
In luna noiembrie a acestui an se va desfasura Conferinta Managementul Performantei, editia a 5-a, singurul eveniment de profil din Romania. Profesionisti din toate domeniile de business se vor reuni in cadrul evenimentului si vor impartasi experiente unice, bune practici si cele mai noi tendinte in managementul performantei.
Traditia prezentarilor cu viziune si spirit practic va fi continuata in 2015 de cei 16 vorbitori ce vor aborda teme precum motivarea angajatilor, alegerea corecta a indicatorilor cheie de performanta sau deschiderea catre schimbare .
In completarea prezentarilor, Conferinta Managementul Performantei in Romania 2015 v-a pregatit o sesiune de Masterclass, axata pe dezvoltarea unui sistem integrat de management al performantei si o simulare de business distractiva, menita sa dezvolte gandirea sistemica, eficienta colaborarii si calitatea deciziilor in carul unui sistem complex.
De asemenea, participantii au sansa de a se inscrie la unul din cele 3 workshop-uri desfasurate in paralel.
Pentru inscrierile realizate pana la 11 septembrie, puteti beneficia de tariful special Presale de numai 250 €, pentru participarea la intregul eveniment.
Inscrieti-va acum si alaturati-va comunitatii profesionistilor in managementul performantei!
Pentru mai multe detalii, accesati site-ul oficial al evenimentului:
http://www.acumenintegrat.ro/conferinta-managementul-performantei-in-romania-2015/