Tatuaje pe glezna pentru fete

Tatuaje pe glezna pentru fete

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12626

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca sunt mai delicate in comparatie cu barbatii, femeile prefera tatuajele mici si discrete. Tatuajele pe glezna reprezinta o atractie speciala pentru femei datorita efectelor pe care le creeaza.


Tatuajele pe gleznatatuaj pe glezna


tatuaj pe glezna pentru feteGlezna sau incheietura mainii sunt locurile alese de fete pentru tatuaje. Rareori, o femeie prefera un tatuaj pe tot bratul. Astfel de tatuaje mari sunt destul de greu de ascuns, ceea ce le face nepotrivite in cadrul multor locuri de munca unde tatuajele nu sunt tocmai elemente comune. Pe cand tatuajele pe glezna sunt destul de usor de ascuns si la fel de usor de aratat. Acesta este motivul pentru care aproape toate fetele aleg tatuajele pe glezna. In plus fata de acest avantaj, tatuajele pe glezna arata adorabil pe un picior cu o forma frumoasa si merg extraordinar de bine cu tocuri.Un alt avantaj al tatuajelor pe glezna este ca acestea sunt de obicei mai ieftine, datorita dimensiunilor mici. Cu toate acestea, un dezavantaj important este ca glezna este o zona dureroasa pentru tatuaj, deoarece nu este o portiune carnoasa. In afara de durerea implicata, este probabil sa sangerati in timpul tatuarii pentru ca extremitatile corpului sunt mai predispuse la sangerare.


Tatuaje pe glezna pentru fete

In ciuda durerii si disconfortului, fetele aleg sa se tatueze pe glezna deoarece obtin un aer misterios uimitor. O multitudine de optiuni sunt disponibile pentru fetele care doresc sa-si faca un tatuaj pe glezna. Dintre acestea, tatuajele cu zane, fluturi, delfini, flori si stele sunt pretuite de majoritatea fetelor.

tatuaj pe glezna


tatuaj cu fluture pe gleznaFlorile sunt asociate cu feminitatea si pot arata exotic pe glezna impreuna cu cativa carcei subtiri. Fluturele este un alt tatuaj potrivit pentru glezna fetelor si poate fi ales si impreuna cu flori. In afara de frumusetea lor delicata, atat tatuajele cu fluturi cat si cele cu flori sunt apreciate pentru simbolistica acestora. Fluturii sunt priviti ca un simbol al renasterii, transformarii si libertatii, in timp ce diferitele specii de flori au diferite semnificatii. De exemplu, tatuajele cu trandafiri sunt bine cunoscuti ca un simbol al iubirii si pasiunii, crinii ca simbol de puritate iar florile de cires simbolizeaza iubirea si frumusetea feminina.Tatuajele cu delfini, in special cele curbate, sunt de asemenea potrivite pentru zone precum glezna. Tatuajele curbate cu delfini sunt ideale nu doar pentru glezna, dar si pentru locuri precum buric si umar. Se spune ca acest mamifer acvatic prietenos simbolizeaza bunavointa si abundenta. Tatuajele cu delfini pot fi amestecate atat cu modele celtice cat si cu modele tribale.

tatuaj pe glezna


tatuajul pe glezna, preferat de feteO alta varianta preferata pentru tatuajele pe glezna sunt zanele, care detin o aura de mister. Ca si cele cu delfini, tatuajele ispititoare cu zane se potrivesc cu modele tribale si celtice. Cu toate acestea, un tribal poate fi tatuat si singur pentru a infrumuseta glezna unei fete. Chiar si simbolurile kanji si zodiacele pot fi tatuate pe glezne pentru a evidentia un stil.Indiferent ce model alegeti sa va tatuati pe glezna, selectati cu grija culorile. O culoare gresita poate sa umbreasca semnificatia tatuajului si a unei impresii de durata. Trebuie sa cautati, de asemenea, diferite modele de tatuaj pentru a-l putea alege pe cel mai potrivit. Asigurati-va si ca recurgeti la un profesionist in tatuaje, altfel va puteti trezi cu un tatuaj slab calitativ. In afara de aceastea, pentru ca gleznele sunt o parte delicata a corpului, sunt necesare anumite masuri de precautie care pot fi asigurate de catre un artist cu experienta.