Cele mai putin dureroase zone pentru tatuaje

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari28927

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tatuarea poate fi o experienta destul de dureroasa mai ales daca pielea ta este sensibila si daca pragul de durere pe care o poti suporta este destul de scazut. Cunoasterea partilor corpului unde tatuarea doare cel mai putin te poate salva de durerea si disconfortul nedorite in acest caz.Efectul unui tatuaj nu este niciodata complet daca locatia acestuia pe trup nu este potrivita. Este posibil sa fie cel mai bun design, sa insemne foarte mult pentru tine, dar daca este impregnat in locul gresit, vei sfarsi printr-o mare dezamagire. Locul unde iti faci tatuajul este important nu numai din cauza vizibilitatii si accesibilitatii sale, dar si pentru durerea pe care o provoaca tatuarea propriu-zisa. Pentru a evita o experienta cu dureri excesive este necesar sa stii locurile mai putin dureroase pentru tatuare.


Durerea provocata de tatuare difera

Durerea si disconfortul experimentate de catre o persoana in timp ce i se face un tatuaj difera de la o persoana la alta si, de asemenea, de la o zona corpului la alta zona. Doua persoane diferite vor simti grade diferite de durere in aceeasi regiune de pe corpul lor. Ca urmare este foarte greu sa se indice cu precizie locul cel mai dureros si cel mai putin dureros pentru tatuare. In general, s-a observat ca centrul partii superioare a spatelui, partile laterale ale spatelui si zona rinichilor, zona coastelor, interiorul bratelor si zonele osoase sunt locurile cele mai sensibile, provocand cele mai multe dureri pe durata tatuarii. Din nou, acest lucru este relativ si poate varia de la o persoana la alta. Mai mult decat orice depinde de sensibilitatea si pragul de durere suportat ale individului.De asemenea, este important sa mentionam ca, uneori, durerea excesiva poate fi cauzata si de neglijenta artistului. Daca acesta aplica o presiune excesiva sau „are mana grea", este posibil sa experimentati disconfort chiar daca regiunea aleasa pentru tatuaj nu este atat de sensibila. Aceasta este una dintre cele mai comune cauze ale durerii tatuarii, care afecteaza in acelasi timp si aspectul tatuajului in cele din urma. Retineti faptul ca tatuarea doare intr-o oarecare masura, indiferent de zona aleasa. Exista persoane care sustin ca nu doaresi ca simt doar intepaturi usoare, insa daca acul mecanizat impunge constant pielea, este normal sa raneasca si respectiv sa doara.

tatuaj pe umar


exteriorul umarului


- zona mai putin dureroasa pentru tatuaj
Cele mai putin dureroase zone pentru tatuaje
Exteriorul umarului

Din toate locurile de pe corp, acesta este locul cel mai putin dureros pentru tatuare, sensibilitatea acestei zone fiind foarte mica. Cantitatea de muschi si grasime prezente pe aceasta parte a corpului face tatuarea o experienta aproape nedureroasa si, ca urmare, acesta este un loc frecvent ales de oameni.


Spate

Spatele este considerat o zona cu durere scazuta din cauza densitatii mai mici de terminatii nervoase pe spate. Asa cum sigor ati observat, atingerile line pe spate nici nu sunt complet resimtite. Acest lucru se datoreaza prezentei unui numar mai mic de receptori de atingere pe spatele unui corp uman. Ca urmare, durerea experimentata in aceasta zona pe durata tatuarii este destul de redusa.


Gat

Partea din spate a gatului este un loc foarte popular pentru tatuaje, si cu cat mai jos se indeparteaza acul de-a lungul gatului, cu atat mai mica va fi durerea. Oasele devin mai mici in partea inferioara a gatului si inceputul coloanei vertebrale, partea carnoasa de deasupra acestor oase fiind un loc mai putin dureros.


Antebrat

Antebratul este a zona delicata a corpului pentru majoritatea oamenilor. Orice zona care este sensibila va provoca durere mai mare decat alte zone. Ca urmare, unii oameni pot experimenta durere extrema in timp ce sunt tatuati pe antebrat iar alte persoane pot avea dureri moderate. Din nou, intregul calvar depinde mai mult de nivelul de toleranta la durere al persoanei.


Clavicula

Este de la sine inteles ca orice zona de pe corp unde pielea este subtire si oasele sunt iesite la suprafata va fi ranita intr-o mai mare masura. Claviculele sunt locuri bune pentru tatuaje datorita faptului ca aveti posibilitatea sa le acoperiti sau sa le afisati atunci cand doriti. Infingerea acului in aceasta zona o veti simti ca o arsura intensa.


Coaste

Coastele sunt zone foarte sensibile, raspunzand la orice atingere, in diferite moduri. Pot fi foarte delicate iar ca si consecinta tatuarea pe aceasta zona poate fi foarte dureroasa. Sesiunile de tatuaj pe coaste dureaza foarte mult de obicei, si, ca rezultat, cauzeaza mai mari dureri. Pentru o persoana care isi face primul tatuaj, se recomanda sa nu-l faca pe coaste pentru ca ar putea fi si ultimul tatuaj.