Siemens Gigaset QuickSync software acum disponibil si pentru utilizatorii de Mac

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3183

Voteaza & Distribuie

Descriere

Utilizatorii de Mac pot acum sa sincronizeze datele intre telefoanele Gigaset si calculatoarele lor cu ajutorul noului Gigaset QuickSync 1.0. Acesta sincronizeaza toate datele prin interfata Bluetooth. In plus, pozele si ringtone-urile, intr-o varietate de formate, pot fi transferate in telefoane. Fotografiile pot fi folosite ca slideshow, screensaver sau ca poza CLIP ataE?ata contactelor din agenda telefonica. Ringtone-urile pot fi editate din secvente muzicale, de exemplu in format MP3 (numai la telefoanele Gigaset SL780 si 785), si apoi transferate. Software-ul poate fi descarcat gratuit de la adresa www.gigaset.com/quicksync.


Gigaset Communications raspunde marii cereri a comunitatii Apple cu versiunea QuickSync compatibila cu computerele Mac. Acum datele si pozele de pe un Mac OS 10,4,9 pot fi sincronizate prin Bluetooth cu telefoanele Gigaset S680/685, SL 780/785, SL560/565 si SL370/375, precum si variante corespondente pentru ISDN si IP. Utilizatorii care doresc sa-si organizeze contactele de afaceri si cele private separat, pot selecta datele grupurilor individuale si le pot sincroniza pe handset-uri separate. Telefoanele Gigaset SL780 si 785 de asemenea permit personalizarea si descarcarea ringtone-urilor.

Personalizarea telefoanelor Gigaset cu poze si muzica

Utilizatorii pot incarca propriile poze (BMP, JPEG, GIF) si tonuri de apel (MP3, AAC si formate pentru Mac) rapid din Mac-ul lor in telefon. Daca contactelor din agenda li se atribuie poze personale, ele vor fi dispuse pe ecranul telefonului in momentul in care persoana respectiva va apeleaza (poza CLIP). Gigaset QuickSync 1.0 poate fi de asemenea folosit pentru a crea intr-o clipa un mic slideshow si incarcat pe telefon. Astfel, display-ul este transformat intr-o rama de poze electronica. Alternativ, pozele pot fi folosite si ca screensaver. Daca pozele sunt transferate prin Bluetooth (profil serial), noul software inregistreaza toate documentele de tip poza la 240 x 320 pixeli (pentru screensaver) sau 240 x 130 pixeli (pentru pozele CLIP) pentru a salva din spatiul de memorie. In functie de memoria telefonului, exista spatiu de pana la 100 de poze.


Editarea tonurilor de apel personalizate

Datorita Gigaset QuickSync 1.0., utilizatorii de Mac pot crea tonuri de apel dupa propriile gusturi, intrucat pot fi folosite orice secvente muzicale. Software-ul proceseaza toate formatele obisnuite care nu sunt protejate impotriva copierii. Aceasta inseamna ca utilizatorii pot selecta pana la 60 secunde de muzica, fie de la inceputul, fie de la mijlocul piesei dorite, si le pot folosi ca ton de apel. Acest extras este apoi transformat intr-un format G.722 si transferat in telefon prin Bluetooth (profil serial).

Gigaset QuickSync 1.0.1 pentru MAC


Gigaset Communications GmbH este cu siguranta lider pe piata europeana a telefoanelor DECT. Avand sediul central in Münich, compania dezvolta, fabrica si distribuie produse de inalta calitate sub marca Siemens Gigaset. Portofoliul sau include telefoane pentru retele fixe, dispozitive Voice over IP, solutii de software si produse home media. Principala locatie de productie se afla in Bocholt, Germania, unde produsele Gigaset sunt fabricate cu cea mai stringenta calitate si respectand standarde de mediu exigente. Gigaset Communications GmbH este o marca inregistrata Siemens.

Gigaset Communications GmbH este o companie ARQUES Industries AG (http://www.arques.de).


Comunicate de presa aditionale sunt disponibile pentru descarcare la: http://www.gigaset.com/press

Poti afla mai multe despre Gigaset Communications la http://www.gigaset.com