Sacul de dormit de vara - Merlin

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriPescuit
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2428

Voteaza & Distribuie

Descriere

SNUGPAK este ultimul producator britanic care a reusit performanta sa creeze un ambalaj de forme reduse pentru sacii de dormit sintetici. Compania a fost fondata acum 30 de ani si se mandreste cu calitatea produselor sale. Snugpak are un sac de dormit ce poate fi folositor oricui, sacii de interior conceputi pentru Fortele Speciale. Atunci cand alegti un sac de dormit cel mai bine este sa va bazati pe presupunerea ca porti haine termice si ca aveti un cort de buna calitate.


Diferiti oameni simt frigul indiferent de temperatura sau de grade pentru a pastra nivelul de comfort sacul de dormit ofera temperatura optima distribuind caldura corpului in interiorul sacului. Fermoarul sacului de dormit Merlin se afla pe partea stanga sau dreapta in functie de preferintele fiecaruia. Acest sac de dormit a fost imbunatatit de-alungul anilor si a fost intotdeauna printre cei mai populari de pe piata. Umplutura moale este foarte eficienta termic. Ingrijirea sacului de dormit este foarte usoara si isi pastreaza proprietatile termice chiar daca se spala cu apa multa. Trebuie doar sa alegeti gradele de temperatura pentru sacul de dormit care se potriveste cu activitatea voastra. Toti sacii de dormit sunt foarte usori si rezistenti la utilizarea in activitati in aer liber, datorita captuselii respirante Paratex pentru a va mentine uscat si cald.

Sacul de dormit de vara - Merlin este potrivit pentru calatorii datorita dimensiunilor sale asemenea unui pepene galben si a celorlalte caracteristici :

Greutate: 900 grame
lungime: 220 cm
la piept: 165 cm
fermoar: partea stanga sau dreapta
umplutura: moale Premier Reflectatherm
materiale: Paratex Xtreme, Paratex Light
Marimea pachetului: 16 x 16 cm
Temp: Comfort: 15 ° C la 5 ° C
Min 0 ° C