Avertizorii cu stație wireless - unealta perfectă pentru campare

Avertizorii cu stație wireless - unealta perfectă pentru campare

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriPescuit, pescuit sportiv
Ultima actualizareLuni 15 martie 2021
Vizualizari80

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă este o zi călduroasă de vară în care vântul abia adie, este excelent! E un timp perfect de petrecut pe marginea unei ape curgătoare. Poți lua și prietenii cu tine și poți face din acea zi o zi memorabilă la pescuit - o partidă este mult mai bună alături de cei dragi ție. Pescuitul la crap necesită foarte multă răbdare și prada nu apare întotdeauna chiar în momentul în care ne dorim. De aceea de cele mai multe ori crapul mușcă momeala chiar în timpul nopții când pescarii se odihnesc. Deseori se întâmplă ca peștele să tragă când este somnul mai dulce. În acest caz pescarii nu se mai trezesc și scapă peștele agățat în firul lăsat pe marginea bălții.

Să pescuiești cu siguranță este mereu relaxant, un obicei sau o pasiune extraordinară. Dacă vrei să fugi de oboseală dintr-o săptămână de lucru, să uiți situațiile de la muncă, mergi la pescuit. Pentru a face pescuitul de calitate înaltă ai nevoie de scule pescuit cumpărate de la SuperPescuit.ro Magazin Online, indiferent la ce calibru te regăsești - amator sau profesionist.

Avertizori și swingeri pentru sistem complet de semnalizare

Avertizorii sunt foarte importanți în pescuitul la feeder sau crap deoarece ne anunță în momentul în care peștele a mușcat momeala. Pe lângă avertizori mai avem nevoie și de swinger care o oferă contragreutate firului în momentul în care peștele trage de momeală pentru a activa avertizorul. Să pescuiești este chiar simplu intrând pe magazinul cu scule de pescuit online superpescuit.ro, motivul fiind că toate articolele sunt originale, de la brand-ul Baracuda. Se știe că acest brand este unul de top în țara noastră, motivul fiind reprezentat de prețurile accesibile dar și de calitatea produselor oferite. Acum chiar poți să pescuiesti ușor pe malul unui lac fiindcă ai sculele de pescuit perfecte.

Lanseta va deveni foarte importantă fiindcă reprezintă obiectul principal în aruncare și poziționarea locului de pescuit în apă. Totodată lanseta are un rol important în scoaterea peștelui la mal. Bețele ar putea fi alese în funcție de modul de pescuit: Crap, Răpitor, Feeder, Staționar, dar și având în vedere numărul de tronsoane.

Un alt component în absența căruia este imposibil să pescuiești este mulineta. În ceea ce privește acest instrument ar putea fi multe opțiuni de care ar trebui să ții cont în momentul în care îl achiziționezi. Un exemplu este mărimea tamburului, materialul din care este construit sau numărul de rulmenți. De aceea o soluție este stația wireless pentru avertizorii lăsați pe marginea apei. Stația wireless poate fi ușor transportată deoarece aceasta are dimensiunile unui telefon. Cu siguranță ea va trezi pescarul când unul din avertizori va fi activat de către mușcătura peștelui.

Superpescuit.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de avertizoare cu stație wireless dar și seturi de avertizoare fără stație. Toate stațiile sunt rezistente la apă și la coroziune, ceea ce le oferă o durată de viață mai îndelungată.