Profită de reducerile aniversare Host-Age.ro 19 ani folosind acest cupon exclusiv!

Detalii

CategoriiIT
Tagurigazduire web
Ultima actualizareVineri 8 ianuarie 2021
Vizualizari511

Voteaza & Distribuie

Descriere

Veste bună pentru cititorii blogului nostru: A doua cea mai veche firmă din România care ofer servicii de găzduire web și înregistrare de domenii le oferă un cupon promoțional cititorilor noștri! Host-Age.ro le oferă primilor 5 utilizatori care folosesc codul de discount LAURENTIUI19HOST posibilitatea de a înregistra un domeniu .ro la prețul promoțional de 19 RON + TVA în primul an.

Cei care vor să beneficieze de reducerea de peste 50% trebuie să știe că promoția este valabilă pentru primii 5 clienți, până la 31.12.2020 și se pot aplica doar la înregistrarea unui domeniu .ro pentru un an de zile. Ulterior, după scurgerea celor 12 luni, domeniul va putea fi reînnoit cu prețul obișnuit, afișat pe site. Nu se poate folosi codul împreună cu alt cod promoțional.

Și asta nu e tot! Cei de la Host-Age.ro oferă o reducere de 50% la noile pachete de găzduire web care vor fi achiziționate până la sfârșitul acestui an. Pentru a beneficia de 50% discount la găzduire web în primul an, utilizatorii trebuie să folosească acest cod promoțional: 50HOST6122020, în timp ce clienții care se orientează către serviciile de găzduire în regim de server virtual (VPS) trebuie să folosească acest cupon: 50VPS36122020. Codurile sunt valabile până la 31.12.2020, iar prețurile listate mai jos, precum și cele de pe site, nu includ TVA (19%).

Pachetele de găzduire web pleacă de la 5 RON pe lună, iar ofertele de tip VPS pleacă de la 45 RON pe lună, mulându-se pe nevoile oricărui client. Găzduirea celor +20.000 de site-uri deținute de cei peste 5.000 de clienți din 32 de țări are la bază servere ultra-performante, care beneficiază de uptime minim garantat de 99.98%. În plus, se oferă și găzduire pentru servere dedicate, cu prețuri începând de la 400 RON pe lună. Nu degeaba Host-Age.ro este prima firmă din România care a oferit servicii de reseller hosting și servere dedicate.

Host Age este un lider național și cu privire la înregistrarea de domenii noi, fiind partener ROTLD încă din anul 2002. În cei peste 19 ani de activitate, compania a înregistrat peste 22.000 de domenii și în prezent, oferă domenii .ro și .com la un preț competitiv, de doar 40 RON pe an, respectiv 50 RON pe an.

Cele peste 160 de extensii de domenii disponibile în oferta celor de la Host-Age.ro includ atât TLD-uri naționale, cum ar fi .de .fr .it .es .uk .us și așa mai departe, cât și multe alte tipuri de extensii, ca de exemplu: .eu .net .tv .org .casino .biz .jobs .blackfriday .blog .bet .app .business .agency .gratis .live .news .vip .promo .email .cloud etc.

Host-Age.ro le oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege între cele 12 tipuri de certificate securizate SSL, al căror preț de pornire este de 50 RON pe an. Printre acestea se regăsesc și anumite certificate SSL cu un număr nelimitat de subdomenii.

Pe lângă raportul de calitate preț excelent, compania care activează de 19 ani în domeniul serviciilor de găzduire web și înregistrare domenii se poate lăuda unul dintre cele mai rapide servicii de relații cu clienții: Departamentul de suport tehnic al celor de la Host Age va răspunde oricărui tichet în cel mult 10 minute, în intervalul orar 08:00 (AM) – 01:00 (AM).

Host Age este și prima companie de profil din România, care le oferă clienților posibilitatea de a-și primi banii înapoi dacă nu sunt mulțumiți de serviciu în primele 30 de zile, ca o confirmare a calității serviciilor oferite. Audi, Avon, BCR, BRD, Canon, Cec Bank, Enel, Fan Courier, LG, HTC, Michelin, Omniasig, Mobexpert, Panasonic, Tchibo și Tuborg sunt câțiva dintre clienții mulțumiți din portofoliul celor de la Host-Age.ro.