Găzduire web pentru site-ul tău

Găzduire web pentru site-ul tău

Detalii

CategoriiIT
Tagurigazduire web
Ultima actualizareJoi 21 iulie 2022
Vizualizari102

Voteaza & Distribuie

Descriere

În loc să fii plictisit cu definiția tehnică a termenului de găzduire web, mai bine află sensul găzduirii folosind un exemplu simplu. Imaginează-ți o clădire mare cu mai multe apartamente rezidențiale. În acest context, clădirea ar putea fi serverul web. Fiecare apartament reprezintă propriul său spațiu web- spațiul de stocare pe care se află site-ul tău. Domeniul este adresa de internet pe care vizitatorii o introduc în browserul web, pentru a ajunge la site-ul tău și este similară cu adresa de acasă. Dacă tot nu ai înțeles, atunci ar trebui să primești o explicație mai specifică. Găzduire web este un serviciu în care site-ul tău este stocat pe un server web, astfel încât, toată lumea de pe internet să-l poată accesa. Furnizorul de servicii al acestei infrastructuri se numește găzduire web.

De ce găzduire web de la rdh.ro?

Acum ar trebui să ai o idee bună despre ce este găzduirea web și rolul pe care îl joacă fiecare piesă în găzduirea unui site web. Serviciile de găzduire web de la rdh.ro marchează cu servere rapide, funcții avansate și securitate ridicată. De asemenea, poți primi găzduire web cu domeniu gratuit doar în primul an, după care se poate reînnoi la 9 €/an. Ceea ce este grozav, este că resursele serverelor web pot fi ajustate după cum este necesar. Să presupunem că începi cu cel mai mic plan (esențial). De îndată ce numărul de vizitatori crește, poți reînnoi plătind doar 9 €/an. Suportul este excelent. Rdh.ro este, de asemenea, bine poziționat în ceea ce privește protecția datelor (conform GDPR) și securitatea cibernetică (protecția DDoS). Găzduirea gestionată Wordpress este, de asemenea, pozitivă. Începătorii pot instala numeroasele teme și pluginuri pentru CMS fără să aibă cunoștințe de programare.

De ce să alegi servere VPS cu virtualizare KVM

Cu servere VPS, zonele de pe un singur server web pot fi rezervate utilizatorilor și aceasta se numește virtualizare. Toate resursele sunt disponibile utilizatorului în această subzonă. VPS-ul oferă astfel avantajele unui server dedicate, la un preț mai mic. Accesul rădăcină oferă webmasterilor mai multă libertate decât găzduirea partajată.Poți experimenta performanță și confidențialitate cu cele mai bune servere VPS cu virtualizare KVM. KVM este soluția software, care asigură virtualizarea la nivel hardware. Avantajul acestei soluții este o configurație flexibilă, care acceptă mai multe sisteme de operare și un nivel mai ridicat de medii de izolare decât tehnologia. Poți alege orice sistem de operare preinstalat și beneficiezi de echipamente de ultima generație, servere IBM, HP, Supermicro, echipate cu procesoare Intel Xeon, harduri SSD. Ai la dispoziție multe pachete din care să alegi și toate, la cele mai accesibile prețuri. Cele mai bune cu servere VPS cu virtualizare KVM sunt pentru oricine nu are puterea și controlul găzduirii partajate, și de asemenea, nu vrea să cheltuiască mult.

Dacă te întrebi de ce să alegi servere VPS cu virtualizare KVM, atunci poți afla că beneficiezi de controlul complet al resurselor, deoarece virtualizarea KVM are loc la nivel hardware, creează un server analog complet, care va fi izolat de vecinii săi. Când utilizezi servere VPS cu virtualizare KVM, vei fi la fel de independent ca și pe serverele fizice dedicate. Fiecărui server i se alocă spațiu pe disc și propria placă de rețea.