Predicții pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing

Predicții pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing

Detalii

CategoriiSport
Taguriski, sport
Ultima actualizareSambata 5 februarie 2022
Vizualizari603

Voteaza & Distribuie

Descriere

Până pe 20 februarie, lumea sportului își va îndrepta atenția către Jocurile Olimpice de la Beijing. Nu doar fanii sportului vor fi interesați de această competiție, ci și cei pasionați de pariuri, care vor avea prilejul să își etaleze cunoștințele și în alte domenii decât fotbal și tenis, cele mai populare sporturi pe care se mizează în România. Iar pentru cei pasionați de pariuri sportive, în rândurile următoare se regăsesc trei ponturi selectate din oferta Unibet, operator la care utilizatorii au parte de mai multe surprize în această perioadă. În februarie - martie, orice pariu de minim 50 RON plasat la Unibet generează și un tichet pentru tragerile la sorți cu premii în automobile BMW.

1. Cel puțin 44 de medalii pentru Norvegia

Norvegia este țara care a dominat ultima ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă, din 2018. În Coreea de Sud, nordicii au devenit țara care a câștigat cele mai multe medalii la o ediție a Jocurilor de iarnă: 39 la număr. Dintre acestea, 14 au fost de aur, 14 de argint și 11 de bronz. A fost doborât așadar recordul stabilit de SUA la ediția din 2010, de 37 de medalii, iar nordicii încă au sportivi care concurează la cel mai înalt nivel.

De opt ori în istorie s-a întâmplat ca Norvegia să termine pe primul loc în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de iarnă, iar progresul acestei țări este evident. Concret, în 2006 numărul medaliilor câștigate a fost de 19, patru ani mai târziu a crescut la 23, în 2014 la 26, iar în 2018 la 39. În aceste condiții, nordicii sunt favoriți să termine și în acest an pe primul loc în clasamentul pe medalii. Dar recordul poate fi îmbunătățit cu mult, iar cei care cred că Norvegia va câștiga peste 43.5 de medalii pot miza pe acest lucru la o cotă de 2.00, disponibilă în secțiunea pariuri sportive - Jocurile Olimpice de la Unibet.

2. Un nou aur olimpic pentru Ester Ledecka?

La doar 22 de ani, Ester Ledecka a reușit să intre în istoria sportului la ediția din 2018 a Jocurilor Olimpice. Reprezentanta Cehiei a devenit așadar prima femeie care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă în sporturi diferite, la aceeași ediție. Mai întâi a câștigat aurul la schi alpin Super-G, iar câteva zile mai târziu a obținut aceeași medalie și la snowboard - slalom gigant paralel. Povestea sa a fost admirată de o lume întreagă, dar ea reușește să impresioneze în continuare la snowboard. În această disciplină, ea mai are 2 medalii de aur și un bronz la Campionatele Mondiale. De altfel, este principala favorită să câștige aurul la snowboard - slalom gigant paralel și la Jocurile Olimpice de iarnă 2022, având cota 2.25 la Unibet.

3. Yuzuru Hanyu să își apere aurul olimpic la patinaj

În întreaga istorie, doar patru patinatori și-au apărat titlul olimpic la patinaj masculin. Printre aceștia se regăsește și Yuzuru Hanyu, un nipon care a devenit campion olimpic la edițiile din 2014 și 2018. Înaintea lui au mai reușit această performanță Gilis Grafstorm, Karl Schafer și Dick Button. Palmaresul său este impresionant, în el regăsindu-se alte șapte medalii la Campionatele Mondiale de patinaj, dintre care două de aur. Este văzut cu a doua șansă la câștigarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de iarnă, cu cota 4.55 la Unibet. În fața sa, mai bine cotat este doar Nathan Chen, care are cota 1.42.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.