Cele mai populare sporturi la pariuri online

Cele mai populare sporturi la pariuri online

Detalii

CategoriiSport
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareJoi 2 februarie 2023
Vizualizari110

Voteaza & Distribuie

Descriere

Îți plac meciurile de fotbal, turneele de tenis, competițiile de baschet, handbal sau volei? Trăiește-ți pasiunea la cote înalte și joacă la pariuri sportive! Îți prezentăm în continuare cele mai populare sporturi, ca să alegi pariuri online pe echipele preferate și jucătorii favoriți.

Pariuri online pe fotbal - sportul rege e pe tot terenul

Cel mai iubit sport de pe planetă este și lider de popularitate la pariuri online. Meciurile din Liga 1, La Liga, Coppa Italia, Ligue 1, Primeira Liga, competiții europene și internaționale - le găsești listate pe site-urile de sport betting și poți să pariezi oricând, pentru un plus de fun în compania balonului rotund. Alege dintre pariuri antepost, scorecast, head to head, pariuri pe rezultat, marcatori, pariuri speciale, pariuri combinate, șansă dublă, faze de meci ș.a. Ai la dispoziție o gamă largă de pariuri live, ca să trăiești din plin emoțiile competițiilor fotbalistice.

Pariuri online pe tenis - emoții la fiecare set, ghem și meci


Sportul alb este tot mai îndrăgit de pasionații bettingului online, pentru că vine cu suspans până la ultimul ghem, serviciu, sau minge returnată peste fileu. Răsturnările de scor sunt spectaculoase, de aceea pariurile pe tenis reprezintă o provocare pentru fani și un prilej de câștiguri pe cote atractive. În plus, este un sport care se joacă pe toată durata anului, așa că poți să pariezi pe turnee de Grand Slam, Masters, World Tour Finals, Davis Cup, Fed Cup ș.a. Cele mai populare pariuri online pe tenis sunt pariuri pre-meci, pariuri live, pariuri single pe tenis, pariuri combinate sau pariuri sistem. Poți să pariezi pe câștigător meci, set, total gameuri, pariuri live pe fiecare punct ș.a.

Pariuri online pe baschet - driblinguri rapide spre victorie


Baschetul este un sport în viteză, cu faze spectaculoase și evoluție rapidă a scorului de pe tabelă. Așa sunt și pariurile online pe baschet: dinamice și atractive. De aceea mulți pasionați de betting aleg meciuri din competițiile mari de baschet, unde se întrec starurile din NBA, de exemplu. San Antonio Spurs, Los Angeles Lakers, Boston Celtics sunt doar câteva dintre echipele preferate la pariuri pe învingător meci, repriză sau sfert, head to head, performanță, marcatorul primului coș, marja de victorie, handicap, peste/sub ș.a.

Pariuri online pe handbal - viteză și strategie la semicerc


Pase inteligente, driblinguri pe extreme, strategii și pătrunderi spectaculoase ale pivotului, goluri rapide - toate acesta fac din handbal unul dintre cele mai urmărite sporturi și un favorit la online betting. Pasionații de pariuri pe handbal urmăresc meciurile din Liga Zimbrilor, Liga Florilor, competițiile europene intercluburi și plasează mize la cote atractive, pe echipele favorite. Cele mai importante pariuri sportive pe handbal sunt pariuri pe meci, team performance, pariuri speciale (echipa care înscrie cele mai multe goluri într-o repriză, repriza cu cele mai multe goluri, total goluri, diferența de scor) și pariuri live.

Alege mecurile preferate, urmărește sportivii favoriți și joacă responsabil la pariuri sportive online, ca să te bucuri pe deplin de pasiunea ta pentru fotbal, tenis, handbal, baschet. Descoperă sporturi noi, precum baseball, snooker, darts, crocket, speedway și distrează-te cu măsură, în stil de campion!

Sursa foto: Shutterstock.com