Unde găsești echipament ski second hand cu garanție?

Detalii

CategoriiSport
Taguriski
Ultima actualizareMiercuri 20 octombrie 2021
Vizualizari616

Voteaza & Distribuie

Descriere

Crezi că schiul este un sport de iarnă costisitor? Într-adevăr, mulți îl consideră un sport scump, din prisma echipamentului de care ai nevoie pentru a te putea prezenta impecabil pe pârtie: cu o pereche de schiuri potrivite și de calitate, cu îmbrăcăminte adecvată, cu bețe de ski, cască, ochelari și alte accesorii necesare pentru protecție și confort. Cu toate acestea, dacă ți-ai descoperit pasiunea pentru ski și vrei să faci economii importante, o idee foarte bună este să cumperi skiuri second hand.

De ce să cumperi echipament ski second hand?

- Faci economii

În loc să plătești preț întreg pentru o pereche de schiuri sau clăpari ori alte accesorii din echipamentul pentru ski, poți găsi oferte chiar și la jumătate de preț, dacă te orientezi spre cele second hand.

- Primești aceeași calitate

Cele mai multe schiuri second hand oferă aceeași calitate și siguranță în comparație cu schiurile noi. Pentru asta, doar trebuie să te asiguri că găsești o sursă de încredere pentru echipament ski second hand, cum este Rasport - magazin online și service ski și plăci snowboard.

- Ești începător în ski

Dacă ți-ai propus să înveți să schiezi, dar nu știi foarte bine cum te vei descurca, în ce măsură vei practica acest sport și cât de mult te vei dedica lui, cel mai bine este să începi cu o pereche de schiuri second hand.

- Pentru copii

Cei mici cresc foarte repede și ar trebui să le cumperi echipament de schi adecvat aproape în fiecare sezon. De ce să cumperi la preț întreg schiuri noi, în loc să alegi schiuri second hand la fel de bune și calitative, pe care le poți găsi chiar și cu 50% reducere. În afară de faptul că la Rasport găsești schiuri copii sh, ai la dispoziție inclusiv programul Buy Back Junior care îți permite să schimbi schiurile în fiecare sezon și să primești un voucher de reducere de 50%. Astfel, te poți asigura că în fiecare an, copilul tău va urca pe schiurile potrivite pentru statura sa, fără ca tu să scoți prea mulți bani din buzunar.

Sfaturi atunci când cumperi skiuri second hand

- Alege să comanzi schiuri de la o sursă de încredere

Este mai bine să comanzi schiuri second hand de la o sursă de încredere, cum ar fi un magazin specializat pe echipamente de sporturi de iarnă, decât să alegi să cumperi de la o persoană fizică necunoscută. De exemplu, când cumperi schiuri second hand de la Rasport Cluj Napoca, ai avantajul că poți alege din mai multe modele de calitate, vezi exact fotografii reale cu modelele second hand și îți pot alege ușor perechea dorită.

În plus, toate schiurile second hand oferite spre vânzare pe Rasport sunt revizuite, testate, verificate și perfect funcționale, gata pentru alunecare pe pârtie. Cele mai multe modele de schiuri provin din import, din țări precum Austria, Germania, Franța și Elveția și au puține semne de uzură. Nu prezintă defecțiuni care ar putea pune purtătorul în pericol și nici probleme estetice majore.

- Cumpără schiuri second hand cu garanție

Când primești garanție pentru schiurile second hand, poți avea deja mai multă încredere în ceea ce oferă vânzătorul. Garanția este un detaliu care vine ca o asigurare că ai făcut cea mai bună alegere. La Rasport, magazin online schiuri second hand, toate schiurile second hand comercializate se bucura de garanție în acel sezon.

- Alege cu atenție schiurile de care ai nevoie

Dacă ești începător, e o idee foarte bună să cumperi prima dată schiuri second hand ca să te poți antrena și să pătrunzi mai ușor în tainele acestui sport. Cu toate acestea, ar trebui să te informezi puțin prima dată ca să vezi exact ce tipuri de schiuri ți se potrivesc. De exemplu, poți alege să faci ski de tură sau ski alpin, iar în funcție de răspuns ar trebui să te orientezi spre schiurile potrivite. În general, nu poți face confortabil ski de tură cu o pereche de schiuri special proiectate pentru ski alpin, în coborâre.

Pentru echipament ski second hand cu garanție, dar și schiuri noi, plăci de snowboard, îmbrăcăminte schi, clăpari, legături, bețe trekking, căști și ochelari, te așteptăm pe rasport.ro