Nu uitati sa cumparati un adeziv lemn potrivit! Obtine rezultatele dorite cu produsul perfect

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriAdezivi
Ultima actualizareMiercuri 19 decembrie 2018
Vizualizari1361

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci cand sunteti implicat intr-un proiect de prelucrare a lemnului, cea mai importanta este tehnica de tamplarie, precum si adezivi pentru lemn pe care sa ii folositi pentru a imbina elementele. Adezivul este folosit pentru lipirea bucatilor de lemn. Nu exista nicio indoiala ca imbunatatirea adezivilor de-a lungul anilor ne-au facut viata mult mai usoara, dar, in acelasi timp, au usurat si metoda de lucru a tamplarilor sau a persoanelor care ii folosesc.

Alege un adeziv lemn potrivit pentru nevoile tale

Cand vine vorba de tipurile de adezivi pentru lemn, exista o multime de optiuni, dar trebuie sa o alegeti pe cea mai potrivita. Diferitele tipuri de lemn necesita diferite tipuri de adezivi. Exista o varietate de marci de adezivi si o multime de informatii cu privire la modul in care lemnul trebuie intretinut si care este cea mai buna metoda de prelucrare a acestui material. Fie ca lucrati in fiecare zi cu lemnul sau doar ocazional, adezivul pentru lemn este de nelipsit din trusa dumneavoastra cu unelte.

De ce sa alegeti adezivul pentru lemn? Iata cateva motive:

  • Este foarte puternic;
  • Poate fi folosit atat in exterior, cat si in interior;
  • Pret excelent;
  • Uscare rapida.

Adezivul pentru lemn poate fi folosit la confectionarea obiectelor hand made, la reparatia pieselor de mobilier sau la montarea parchetului. Este un produs care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta. O multime de adezivi pretind ca sunt cei mai potriviti penru lemn, dar si pentru alte tipuri de materiale. Adezivul KLEIBERIT este cel mai potrivit pentru tamplaria din lemn, acesta fiind special formulat pentru a patrunde in fibrele lemnoase, facand imbinari foarte puternice.

Cea mai importanta intrebare pe care si-o pun clientii este: „Cat de puternic este un adeziv pentru lemn?”. Adezivul pentru lemn poate fi folosit si pentru obiectele din lemn care se afla afara si pot fi afectate de conditiile meteorologice. Acesta este special conceput pentru obiectele din aer liber, fiind impermeabil. Este foarte puternic si rezistent chiar si in conditii de ploaie.

Adezivul perfect pentru lemn

Aveti un proiect in jurul casei care implica tamplaria din lemn? Va place sa va confectionati propriile obiecte? Daca raspunsul este da, cu siguranta aveti nevoie de un adeziv pentru lemn care sa va ofere rezistenta.

Acest tip de adeziv poate fi folosit pentru lipirea a doua bucati de lemn, dar si pentru a lipi diferite obiecte confectionate din acest material. Este foarte important sa va alegeti adezivul potrivit, mai ales ca exista mai multe categorii pe care trebuie sa le aveti in vedere.

Din gama variata de adeziv pentru lemn KLEIBERIT fac parte urmatorii adezivi:

  • Adezivi pe baza de copolimeri: KLEIBERIT SK 788.7, KEIBERIT PO 753.5;
  • Adezivi pe baza de poliuretan PUR: KLEIBERIT PUR 707;
  • Adezivi pe baza de poliolefine: KLEIBERIT PO 753.5.

Adezivul pentru lemn va ofera siguranta si stabilitatea elementelor pe care le-ati confectionat sau le-ati reparat. Acesta va este de mare ajutor si nu va trebui sa aruncati obiectele din lemn stricate, ci sa le reparati cu ajutorul unui adeziv potrivit.

De unde puteti sa achizitionati adeziv pentru lemn KLEIBERIT?

Klebrom.ro este un magazin online care sprijina aici proiectele ce implica suprafete din lemn. De cand a fost descoperit adezivul, cererea a fost in continua crestere. Magazinul comercializeaza adeziv de cea mai buna calitate, perfect pentru toate nevoile tale ce se indreapta in acesata directie.

Din dorinta de a oferi cat mai multor persoane adezivi de calitate, magazinul dispune de doua depozite. Primul se afla in Brasov, pe strada Durau, nr. 11, telefon: 0268411367. Cel de-al doilea este situat in Mures, loc. Ungheni, str. Principala, nr. 260, telefon: 0265328230. De asemenea, folositi adresa de email: office@klebrom.ro pentru mai multe detalii.