Nu uita aceste apecte când închiriezi un microbuz sau un autocar pentru placare în străinătate

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport persoane
Ultima actualizareJoi 27 iunie 2019
Vizualizari722

Voteaza & Distribuie

Descriere

În cazul în care decizi să faci o călătorie cu prietenii în străinătate și decizi să închiriezi un microbuz sau un autocar trebuie să ții cont de o serie de aspecte importante. În primul rând este vorba despre ce tip de vehicul alegi, de numărul de locuri pe care îl are, îl alegi în funcție de numărul de persoane din grupul tău.

Un aspect important este prețul de închiriere, care trebuie să includă taxele pe autostrăzi, vignetele, taxele pentru locurile de parcare, plata carburantului, plata pentru serviciul oferit de șofer, numărul de km parcurși, etc. Oamenii care aleg servicii de închiriere direct de la o firmă renumită pentru prețurile avantajoase, pot plăti uneori mai puțin decât dacă apelează la intermediari. Prețul de închiriere depinde și de ora și data plecării, de ora și data returnării. Uneori este posibil să plătești puțin mai mult dacă autocarul este închiriat în afara orelor de program.

Cum este și normal, închirierea directă oferă clienților o garanție mai mare a serviciilor, în ceea ce privește calitatea lor, siguranța transportului, disponibilitatea vehiculelor, fie că este vorba despre microbuze sau autocare, care au un număr mai mare de locuri și echipamente mai avansate (aer condiționat, scaune reglabile, înclinate, și altele).

Citește cu atenție contractul de închiriere pentru a cunoaște toate clauzele. Trebuie să știi cât trebuie să plătești pentru închirierea vehiculului și cât ar trebui să plătești în caz de orice daune.
Alege întotdeauna microbuze sau autocare de marcă (ex. Mercedes, Iveco), pentru că acestea sunt de clasă superioară, sunt echipate cu sisteme de aer condiționat, sunt vehicule mai sigure, mai confortabile, mai bune pentru orice client, indiferent de destinația aleasă.

Dacă decizi să conduci tu microbuzul pe care l-ai închiriat, trebuie să știi că ai o responsabilitate financiară în caz de furt. Trebuie să vezi dacă mașina este asigurată împotriva furtului. Trebuie să fii atent și la astfel de aspecte, ce se poate întâmpla în caz de situații neprevăzute, de accidente sau de furt. Cel mai bine este să închiriezi un vehicul cu șofer, astfel nu mai ai grija acestor probleme, ale condusului în trafic.

Alte aspecte pe care trebuie să le urmărești în contractul pe care îl semnezi la închirierea vehiculului sunt: limita de km pe zi dacă există sau nu restricții la asta, dacă rezervorul este plin, dacă are suficient carburant și cum trebuie returnat la întoarcere (probabil cu rezervorul de asemenea plin). Este bine să verifici dacă rezervorul este plin pentru că altfel vei plăti chiar tu diferența de combustibil care lipsește.

Autocarul trebuie să aibă revizia tehnică, ITP-ul valabil, asigurările plătite. Este important să verifici cu atenție vehiculul înainte de a-l închiria sau de a pleca cu el, trebuie să vezi dacă nu are probleme vizibile la caroserie, la anvelope, etc. Poți face fotografii, poți seta chiar și ora și data pentru a putea dovedi când au fost realizate.
Vezi aici cele mai bune oferte de închiriere de microbuze și autocare în București prin TransCar.ro. Firma are o flotă de microbuze și autocare de marcă Mercedes, Iveco, Temsa, Isuzu, Volvo care pleacă din București, Zimnicea, Roșiori de Vede, Alexandria, Turnu Măgurele, Videle, în țară și în străinătate.

Microbuzele sunt de nouă generație, au 15, 19, 20 sau 29 de locuri, sunt dotate cu echipamente și multe facilități care oferă condiții de transport confortabile. Autocarele sunt vehicule mai spațioase, au 29, 52, 57 de locuri pentru pasageri și oferă de asemenea un confort foarte bun pe parcursul oricărei călătorii. Astfel de vehicule sunt potrivite pentru excursii scurte sau mai lungi, pentru grupuri de persoane diferite.

Autocarele sunt perfecte pentru diferite ocazii, pentru transportul de persoane în țară și în străinătate. Șoferul va asigura transportul pe toată durata călătoriei, astfel clienții pot sta liniștiți, pot fi siguri că acea călătorie va fi ușoară, plăcută, adecvată. Serviciile de acest fel sunt de calitate, iar șoferii au experiență în acest domeniu de activitate, sunt persoane care au fost testate din punct de vedere psihologic și care nu au creat niciodată probleme de condus în trafic. Prin urmare, dacă trebuie să ajungeți la o destinație anume, puteți apela cu încredere la serviciile de închiriere microbuze și autocare pentru transport persoane oferite de firma Transcar SRL din București.