JRK Travel - Transport Persoane Romania Germania

JRK Travel - Transport Persoane Romania Germania

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriGermania, transport persoane
Ultima actualizareMiercuri 24 februarie 2021
Vizualizari181

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei sa fi siguri ca alegi cea mai buna firma de transport persoane din Romania Spre Germania-Olanda sau Belgia?

Alege acum firma JRK Travel - o echipa foarte serioasa formata din profesionisti cu experienta in domeniu. Avem o flota numeroasa de masini noi, moderne, echipate asa cum trebuie pentru orice drum, conditie meteo si distanta rutiera.Serviciile noastre de transport persoane in Germania sunt realizate cu microbuze Mercedes Vito 2020.

Germania are performanțe bune în multe măsuri ale bunăstării față de majoritatea celorlalte țări din Indicele de viață mai bună. Germania se situează peste media în ceea ce privește educația și competențele, echilibrul dintre viața profesională și viața profesională, locurile de muncă și câștigurile, veniturile și bogăția, calitatea mediului, conexiunile sociale, starea de sănătate, angajamentul civic, locuința, securitatea personală și bunăstarea subiectivă. . Aceste clasamente se bazează pe datele selectate disponibile.

Banii, deși nu pot cumpăra fericirea, sunt un mijloc important pentru atingerea unor standarde de viață mai ridicate. În Germania, venitul mediu disponibil pe cap de locuitor ajustat la gospodărie este de 34 297 USD pe an, mai mare decât media OECD de 33 604 USD pe an. Dar există un decalaj considerabil între cei mai bogați și cei mai săraci - primii 20% din populație câștigă de aproape cinci ori mai mult decât cei 20% inferiori.

În ceea ce privește ocuparea forței de muncă, aproximativ 75% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 15 și 64 de ani din Germania au un loc de muncă plătit, peste media OCDE de 68%. Aproximativ 79% dintre bărbați lucrează cu muncă remunerată, comparativ cu 72% dintre femei. În Germania, mai mult de 4% dintre angajați lucrează ore foarte lungi, considerabil mai puțin decât media OECD de 11%, 6% dintre bărbați lucrează ore foarte lungi, comparativ cu doar 2% dintre femei.

O bună educație și abilități sunt cerințe importante pentru găsirea unui loc de muncă. În Germania, 87% dintre adulții cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani au absolvit învățământul secundar superior, mai mult decât media OCDE de 78%. Acest lucru este mai adevărat la bărbați decât la femei, întrucât 88% dintre bărbați au absolvit cu succes liceul, comparativ cu 85% dintre femei. În ceea ce privește calitatea sistemului său de învățământ, elevul mediu a obținut 508 la alfabetizare în citire, matematică și științe în Programul OECD pentru Evaluarea Internațională a Studenților (PISA). Acest scor este mai mare decât media OCDE de 486. Deși fetele au depășit performanța băieților în multe țări OCDE, în Germania băieții au obținut cu 2 puncte mai mult decât fetele în medie.