Men Tour - transport international de persoane cu microbuzul

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport persoane
Ultima actualizareVineri 17 noiembrie 2017
Vizualizari995

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anglia, Germania, Austria, Belgia, Olanda si Luxemburg... Acestea sunt tarile in care poti calatori cu cei de la Men Tour, o firma de transport specializata din judetul Suceava.

Indiferent ca esti interesat de un drum peste hotarele internationale pentru calatorii, pentru vizite la cei dragi, pentru intoarcerea la locul de munca sau din cu totul alt motiv, poti sa rezervi un bilet pentru una din aceste destinatii enumerate mai sus. Daca achizitionezi un bilet dus- intors vei beneficia si de reduceri importante de pret. Men Tour realizeaza transport persoane international, transport de colete si aducerea de masini pe platforma. In ceea ce priveste transportarea pasagerilor, plecarile spre Anglia se fac in zilele de joi si vineri, iar returul se afectueaza in zilele de sambata si de duminica.

Transportul calatorilor se realizeaza doar cu microbuze fabricate in anul 2016, marca Mercedes Sprinter, acestea fiind dotate cu aer conditionat, TV si sirocou. Prospera activitate desfasurata pana in prezent, a dus la formarea unui colectiv in cadrul caruia profesionalismul este pe un loc fruntas. Soferii Men Tour sunt soferi profesionisti, avand o experienta indelungata in domeniu, facand clientii sa se simta in siguranta pana la destinatia dorita.

Un avantaj de a transporta coletele cu cei de la Men Tour, este ca, acestea se preiau direct de la domiciliu, indiferent ca se doreste ridicarea lor din Belgia, Luxemburg, Olanda, Anglia, Germania, Austria sau Romania. De luni pana joi, pachetele se colecteaza din tara noastra, iar de vineri pana duminica, colectarea se face din Anglia. Pentru cei care vor sa depuna coletele direct la sediul din Anglia, pot sa vina la adresa Talboat Road, nr 57, HA 37QE. Atentie! Pretul coletelor nu se calculeaza in functie de numarul de kilograme, ci in functie de volumul pe care il ocupa. Astfel, pachetele sunt transportate atent, cu maxima atentie, preocupare pentru timp si feedback pozitiv.

In cazul transportului de masini pe platforma, pretul unui transport din Anglia in Romania, ajunge la suma de aproximativ 400 de lire, iar transportul unei masini din Romania in Anglia, porneste de la pretul de 200 de lire. Alegand Men Tour pentru calatoria ta externa, vei alege principalele lor puncte forte si anume experienta, flexibilitatea, siguranta, profesionalismul, informarea corecta si rapida a pasagerilor si receptivitatea de care dau dovada. Fiecare calator este tratat cu respect si asigurat ca va ajunge la destinatie in conditii de confort si maxima siguranta.

O serie de informatii detaliate despre activitatea celor de la Men Tour precum si date de contact gasesti pe pagina lor web mentour.ro