Autobuze moderne pentru transport public eficient

Autobuze moderne pentru transport public eficient

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport, transport persoane
Ultima actualizareVineri 6 mai 2022
Vizualizari64

Voteaza & Distribuie

Descriere

Problemele de mobilitate urbană sunt tot mai mari, din cauza infrastructurii rutiere învechite, a suprapopulării și a emisiilor de noxe. Pentru a asigura un transport public eficient, producătorii de autovehicule creează noi modele de autobuze moderne. Astfel se realizează adaptarea flexibilă la condițiile specifice ale fiecărui oraș, cu respectarea obiectivelor UE cuprinse în ”Fit for 55” .

Blocul comunitar se pregătește pentru ținta de reducere cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de seră până în 2030, iar modernizarea flotei de autobuze și alte vehicule pentru transport de persoane reprezintă un element important în cadrul acestui amplu proiect.

Firmele cu experiență și tradiție în furnizarea de autovehicule, precum truck1.ro, au cuprins în oferta lor comercială o gamă largă de autobuze de la cei mai importanți producători din lume. Astfel, edilii, oamenii de afaceri, managerii din instituții publice pot achiziționa autobuze noi sau recondiționate, inclusiv prin sistem leasing, în cele mai bune condiții de calitate și preț.

Modelele noi de autobuze, autoutilitare, vehicule comerciale uşoare, autovehicule comerciale au toate dotările necesare pentru un transport modern și ergonomic. Autobuzele au până la 40 de locuri și sunt dotate cu podea complet coborâtă, rampă pentru fotoliile rulante ale persoanelor cu dizabilități, sistem de trei uși duble cu sistem de antistrivire, aer condiționat pentru sezonul cald și sistem de încălzire pentru anotimpul rece.

Autobuzele interurbane reprezintă o categorie tot mai solicitată, datorită revenirii activității turistice. Sunt disponibile modele noi, cu dispozitive moderne ce asigură tot confortul necesar pasagerilor, pe durata deplasării, care este mai mare decât în cazul autobuzelor urbane. Autobuzele interurbane sunt dotate cu aparate de climatizare, wi-fi, scaune ergonomice, geamuri cu protecție, sistem audio și de monitorizare.

O categorie aparte o reprezintă autobuzele supraetajate, ce sunt folosite mai ales pentru tururi și circuite urbane, fiind o atracție turistică apreciată și un mod agreabil de a face o plimbare prin oraș. De obicei au 60-80 de locuri și asigură vizibilitate bună atât pentru locurile de la parter, cât și pe platforma acoperită. Autobuzele supraetajate sunt dotate cu scaune comode, sisteme de prindere și bare de susținere. Modelele premium au sistem de sonorizare și spații pentru depozitarea de băuturi răcoritoare, pentru a fi servite călătorilor în timpul excursiei.

Furnizorii de autobuze au în ofertă și microbuze pentru transport persoane, dotate cu iluminare și climatizare individuală, tetiere, geamuri panoramice, utilaje pentru transportul persoanelor cu dizabilități, ieșiri de siguranță. Aceste autovehicule pot transporta 6, 8, 15 până la 23 de persoane, fiind recomandate pentru cursele metropolitane și deplasările în zone aglomerate.

Autocare, autobuze urbane, autobuze interurbane, autobuze supraetajate, microbuze - oferta de vehicule rutiere pentru transport persoane este tot mai cuprinzătoare. Prin diversificarea gamei de mașini și modernizarea flotei existente se pun bazele unor huburi pentru mobilitate urbană, cu opțiuni pentru transport durabil și facilități pentru comunitate.

Pe lângă autobuze și alte autovehicule de transport persoane, furnizorii de top precum truck1.ro pun la dispoziția firmelor autovehicule comerciale, precum dube, autoutilitare box, autoutilitare cu prelată, autoutilitare cu platformă, autoutilitare basculante, autoutilitare cabină dublă, pick-up-uri.

Sursa foto: unsplash.com/photos/SGEMdvb-IIw