Mentour – rapiditate, siguranta si confort pe soselele europene

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriSuceava, transport de colete, transport persoane
Ultima actualizareMarti 18 iulie 2017
Vizualizari1017

Voteaza & Distribuie

Descriere

De la an la an, se remarca cresterea numarului de persoane care tranziteaza spatiul european, atat pe cale aeriana cat si pe cea rutiera. Nici romanii nu stau mai prejos, acestia circuland peste tot in lume in diverse interese: de munca, turistice, culturale, etc.

Cum nu toti dintre noi ne permitem de multe ori transportul aerian, nu reusim sa achizitionam biletele de avion intr-un timp util pentru a prinde un pret decent la cursa de care suntem interesati sau pur si simplu unii chiar se tem sa calatoreasca pe cale aeriana, ramane alternativa transportului pe cale rutiera, cu masina, cu busul sau cu autocarul. Apar din ce in ce mai multe firme de transport la nivel national care tranziteaza tarile europene. Una dintre ele este, Mentour, o firma de transport care isi are sediul in Sasca Noua, nr 42A, judetul Suceava, in apropiere de orasul Falticeni.

Societatea efectueaza transport international de persoane, de colete si de masini pe platforma pe ruta Romania- Anglia dar si pe ruta Romania- Austria- Germania- Belgia- Olanda- Luxemburg si retur pe ambele rute. Plecarile spre Anglia sunt regulate, se fac in zilele de joi si vineri, iar cele catre Romania in zilele de sambata si duminica. Masinile cu care se efectueaza transportul sunt noi, moderne si curate, fiind reprezentate de microbuze Mercedes Sprinter, fabricate in anul 2016, dotate cu sirocou, TV si aer conditionat.

Mentour ofera clientilor sai rapiditate, siguranta, confort si o ambianta placuta cu ajutorul mijloacelor de transport puse la dispozitie dar si a soferilor, conducatori auto profesionisti cu o indelungata experienta in acest domeniu. Mentour isi respecta cu strictete programul propus dar si clientii, pentru ca ei sunt resursa cea mai importanta a firmei.

Pe langa serviciul de transport persoane si serviciul de transport colete este la fel foarte important pentru companie si are mai multe avantaje. Pachetul sau coletul clientului este preluat de catre echipa Mentour direct de la domiciliu si este manipulat cu cea mai mare atentie ca sa nu se deterioreze. Acesta va ajunge in timpul stabilit la locul de destinatie. In tara noastra, colectarea se face in zilele de luni, marti, miercuri sau joi, iar in Anglia in zilele de vineri, sambata si duminica. Preturile in cazul coletelor se calculeaza in functie de volum si nu in functie de numarul de kilograme.