Lubrifiantii si beneficiile aduse de ei

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5141

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lubrifianti si uleiuri de masaj

Uleiurile de masaj sunt acele substante care fac din masaj o arta iar cel care se bucura de acest lucru va fi mult mai relaxat. Masajul poate constitui, cu ajutorul unui ulei de masaj potrivit, un preludiu perfect pentru o partida de sex exceptionala.

Lubrifiantii sunt produse lichide care se folosesc pentru a usura alunecarea a doua suprafete. In cazul acestui articol, acestia faciliteaza penetrarea vaginului.

Lubrifiantii pot fi pe baza de apa, silicon sau ulei, de diferite arome si culori.

Exista diferite categorii de lubrifianti: lubrifianti pentru sexul normal, pentru sexul anal si pentru sexul oral, fiecare dintre ei avand un rol aparte.

Lubrifiantii clasici sunt cei mai folositi., in special, pentru ca vaginul si penisul nu secreta suficiente substante naturale de lubrifiere. Lubrifiantii clasici pot fi simpli, care incalzesc, sau cu diferite arome (capsuni, pepene, struguri, cirese, afine).

Lubrifiantii anali sunt folositi pentru a usura din durerile sexului anal si pentru o alunecare fara probleme. Acestia sunt, in general, pe baza de apa, pentru ca se recomanda folosirea prezervativului la contactul anal, iar lubrifinatii pe baza de ulei sa silicon pot deteriora prezervativul.

Lubrifiantii orali sunt comestibili si au diferite arome: ciocolata, cirese, zmeura, etc si sunt cautati de femeile carora nu le place gustul penisului. Partea buna la aceste produse este ca, acum, femeile nu se mai pot scuza cu gustul urat al penisului. Si cu totii stim ca sexul oral este cel mai bun preludiu.

Lubrifiantii sunt cele mai cumparate produse de la sex shop-uri datorita beneficiilor incredibile pe care le genereaza.