LeasingAutomobile.ro – Specialisti dedicati serviciilor de vanzari masini second-hand din Germania si oferte avantajoase de leasing

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareLuni 24 aprilie 2017
Vizualizari1991

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa numeroase cautari ai gasit website-ul care a reusit sa puna in evidenta autoturismul dorit de tine. Dupa ce ai vizualizat toate caracteristicile tehnice, dotarile si optiunile, cauti pretul integral al masinii. Te gasesti intr-o dificultate. Nu exista nicio posibilitate sa cumperi acea masina cu plata integrala a sumei. Dar nu este nicio problema! Beneficiaza de sistemele avantajoase de finantare de tip leasing si de serviciile de vanzari masini performante ale celui mai important dealer auto de pe piata privata din Romania. Leasing Automobile este una dintre cele mai apreciate firme din domeniul vanzarilor de masini cu o experienta acumulata in peste 17 ani de activitate.

Compania detine doua parcuri auto: Parc Auto Arad si Parc Auto Galati. Prin intermediul acestor doua showroom-uri, Leasing Automobile comercializeaza automobile noi si rulate. Fiecare masina este importata de la dealeri autorizati din Germania si sunt produse de mari branduri recunoscute international in industria auto. Prin serviciul de vanzari masini, compania Leasing Automobile asigura cumparatorilor care nu dispun de fonduri suficiente pentru o astfel de investitie, posibilitatea achizitionarii unei masini performante cu certificat de buna functionare si cu toate reviziile realizate periodic la zi. Reprezentantii firmei, in parteneriat cu cele mai importante institutii financiare din Romania, asigura clientilor diferite posibilitati de finantare de tip credit auto sau leasing financiar, respectand toate prevederile legale din domeniu.

Cu Leasing Automobile este mai simplu sa-ti cumperi masina dorita

Serviciul de vanzari masini in sistem leasing creat de Leasing Automobile permite cumpararea unui automobil atat prin accesarea unui credit auto bancar, cat si prin incheierea unui contract de leasing cu o firma specializata in acest domeniu. Leasing Automobile colaboreaza cu cele mai importante firme de profil. Mai mult, consultatii companiei sunt alaturi de clienti si acorda tot sprijinul legal necesar pentru a reduce timpul in ceea ce priveste indeplinirea obligatiilor juridice care le revin in momentul incheierii contractelor de finantare.

Astfel, prin intermediul consilierilor specializati in vanzari, contractele se incheie in maximum 24 de ore. Indiferent daca aleg sa-si plateasca masinia achizitionata in baza unui contract de credit bancar auto sau al unui contract de leasing, beneficiarii trebuie sa plateasca un avans a carui valoare este cuprinsa intre 15 % și 50 %. Suma pereceputa reprezinta valoarea pe care firma de leasing trebuie sa o achite dealerului pentru produsul achizitionat. Clientii isi deduc aceasta suma din ratele lunare pe care se angajeaza sa le achite. De asemenea, contractele se incheie pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni, cu posibilitatea de prelungire. Beneficiarii care nu dispun de fonduri suficiente pentru onoarea contractelor incheiate au posibilitatea reesalonarii platilor.

Verificarea tehnica a masinilor vandute este gratuita

Cumparatorii care achizitioneaza masini in sistem de leasing prin serviciile oferite de Leasing Automobile beneficiaza de masini testate din punct de vedere tehnic si care corespund normelor in vigoare dedicate utilizarii lor. Compania nu percepe taxe pentru efectuarea verificarii tehnice a automobilelor scoase la vanzare. Foarte important de stiut este faptul ca persoanele care doresc sa achizitioneze masinile second-hand vandute de firma Leasing Automobile trebuie sa beneficieze de un statut juridic special. Clientii care pot incheia contrate de leasing cu firma sunt persoanele fizice autorizate (PFA) si persoanele juridice.

Toate informatiile suplimentare referitoare la modalitatile de incheiere a contractelor de finantare si documentele necesare sunt disponibile pe website-ul www.leasingautomibile.ro sau la numerele de telefon: 0741414488, 0741414466.