LeasingAutomobile.ro - Mercedes-Benz de vanzare- Alegeri corecte si investitii inteligente

Descriere

Alegerile corecte in ceea ce priveste achizitionarea masinilor rulate depind foarte mult de modul in care ne raportam la tranzactie, dar si de colaboratorii cu care vom incheia aceasta tranzactie. Parcurile auto Leasing Automobile cuprind modele diverse de autoturisme pentru marca Mercedes-Benz de vanzare in stare perfecta de functionare si la promotii remarcate de toti vizitatorii parcului auto online.

Sfaturi de la specialistii LeasingAutomobile: De ce aspecte trebuie sa tinem cont atunci cand optam pentru masini de vanzare varianta second hand

Cumpararea unei masini este mereu un motiv de bucurie, fie ca vorbim de achizitia primei masini sau de inlocuirea celei existente. Pentru ca alegerea facuta sa fie una corecta dupa achizitie, este important sa urmati cativa pasi, mai exact recomandarile specialistilor LeasingAutomobile.

  • Stabilirea bugetului
In ceea ce priveste bugetul, nu este suficient sa stabiliti suma de care dispuneti; la fel de important este sa priviti realist la ce va foloseste masina. Alegerea acesteia trebuie sa reflecte utilitatea ei: masina pentru familie, masina pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, achizitia celei de-a doua masini etc.

Tot in aceasta etapa este important sa luati in calcul si consumul de combustibil, taxele si impozitele, asigurarile, timbrul verde. De asemenea, atunci cand mergeti sa vedeti ofertele de masini de vanzare in parcurile auto, incercati sa analizati cat mai multe modele de masini second hand care se incadreaza in buget.

  • Analizati caracteristicile si problemele tipice ale marcii alese
Fiecare marca de masini de vanzare prezinta anumite avantaje si dezavantaje. In timp ce unele dintre acestea sunt privite mai mult sau mai putin obiectiv de unii soferi, anumite caracteristici (de exemplu: consumul de combustibil, taxe de poluare etc) se aplica indiferent de preferintele si pareri personale in materie de marca, model.
In cele doua parcuri LeasingAutomobile sunt expuse diverse branduri si modele de masini de vanzare, astfel incat le puteti selecta pe cele care se potrivesc preferintelor, bugetului si necesitatilor dumneavoastra.

  • Luati in calcul posibilitatile de finantare de care puteti beneficia
De foarte multe ori masina pe care ne-o dorim si pe care am ales-o dintr-un parc auto al unui dealer autorizat poate costa mai mult decat bugetul pe care ni l-am stabilit sau pe care suntem dispusi sa il investim la momentul respectiv. De aceea, atunci cand colaborati cu dealerii autorizati, acestia va pun la dispozitie si diferite posibilitati de finantare. Pentru gama de masini de vanzare, LeasingAutomobile le ofera clientilor urmatoarele posibilitati de finantare: credit auto, leasing financiar sau schimburi de masini (programul Buy-Back).

LeasingAutomobile – Mercedes-Benz de vanzare in conditii sigure si avantajoase

Leasing Automobile este un dealer autorizat cu experienta, care se concentreaza in permanenta pe dezvoltarea serviciilor de relatii cu clientii si consultarea acestora, dar si a posibilitatilor de finantare potrivite fiecarui client in parte.

Toate masinile comercializate de companie in cele doua parcuri auto (Arad si Galati) sunt verificate atent de specialistii echipei de diagnoza auto si au un Certificat de buna functionare, beneficiaza de garantie (15.000 km rulati sau 3 luni de la achizitie) si sunt livrate la cheie la domiciliul clientlui, transportul fiind gratuit.

Accesati website-ul companiei pentru a fi la curent cu promotiile facute periodic in catalogul online, pentru a va documenta cu privire la actele necesare unui program de leasing.

Date de contact

Pentru orice alte detalii, puteti suna la unul dintre numerele de telefon: 0741414466 (Parc auto Arad), 0741414488 (Parc Auto Galati).

Contact Parc auto Arad
Adresa: Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.
Mail: officearad @ leasingautomobile.ro

Contact Parc auto Galati
Adresa: Str. George Cosbuc, Nr. 138, Galati.
Mail: office @ leasingautomobile.ro