LeasingAutomobile.ro - BMW de vanzare sau “suprematia ultimei masini dedicate sofatului”

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriArad, BMW, Galati, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareMiercuri 24 mai 2017
Vizualizari1709

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marcile germane se remarca prin caracteristici diverse: lux, performanta, prestigiu, fiabilitate, eleganta si, nu in ultimul rand, sute de cai putere. Pentru toti cei pasionati de masini puternice, exista numeroase oferte promotionale pentru automobile BMW de vanzare in conditii optime de finantare, la preturi avantajoase.

Calitate germana si servicii profesioniste

Oricare ar fi modelul de masina preferat, colaborarea cu un dealer autorizat este avantajoasa, faciliteaza procesul de achizitionare si garanteaza calitatea masinii rulate achizitionate. Oferta de BMW de vanzare a parcului auto Leasing Automobile cuprinde modele diverse si disponibile in catalogul online cu toate masinile second hand si noi disponibile. Prezentarea cuprinde poze cu masinile, precum si toate informatiile si detaliile de care clientii au nevoie (specificatii tehnice, kilometrajul masinii, anul de fabricatie etc). Compania actualizeaza constant catalogul online, specificand si modelele BMW de vanzare la pret promotional.

Avantajele achizitionarii unui autoturism BMW second hand

Cunoscatorii acestei marci cunosc faptul ca achizitionarea unui BMW rulat printr-un dealer autorizat are loc in conditii excelente, iar pretul este unul avantajos.

Avantajele detinerii unui astfel de autoturism sunt nenumarate si foarte apreciate de cei care opteaza pentru acest model:

  • Placerea condusului in orice conditii si in orice anotimp

Pe langa estetica, modelele BMW sunt autoturisme conduse cu placere, gratie caracteristicilor care le propulseaza ca prima optiune a clientilor atunci cand se decid sa achizitioneze o masina. Exista situatii diverse cand este nevoie de puterea masinii pentru a depasi situatii critice generate de conditiile meteo: drumuri inzapezite, gheata, situatia unei pante abrupte cu nisip sau cu pietris etc.

  • Dotari

Autoturismele BMW, chiar si variantele second hand, se diferentiaza de alte marci prin pretul ridicat, insa o investitie mai mare inseamna si dotari din fabrica, fata de cazul altor masini, pentru care trebuie achitat in plus pentru dotari extra.

  • Putere

Un motor puternic inseamna avantajul conducerii in siguranta, usurinta in deplasare si in final placerea de a detine un autoturism care face fata in orice situatie.

  • Fiabilitate
Masinile cu un motor de capacitate mare prezinta cutii speciale care functioneaza in concordanta cu puterea produsa, in mod economic, relaxat si sigur.

  • Incredere

Cel mai important avantaj al detinerii si conducerii unei masini puternice este siguranta pe care o confera. Preocuparea principala a soferilor trebuie sa fie faptul ca au incredere in masina pe care o conduc, in orice situatie.

LeasingAutomobile.ro – O multitudine de posibilitati de finantare

Procesul de cumparare al unei masini consta in urmarea catorva pasi importanti:

  • Stabilirea unui buget si o limita in care acesta poate fi extins, cercetarea ofertelor existente si luarea in calcul a unui anumit tip de finantare. In acest ultim caz, este necesar sa colaborati cu un dealer autorizat, care faciliteaza obtinerea unui credit auto sau a unui program de leasing personalizat, in functie de fiecare client.

Leasing Automobile isi sustine clientii, oferindu-le acestora informatiile disponibile, documentatia necesara si un raspuns rapid de acordare (maxim 24 de ore de la plasarea cererii de finantare). Pentru a vizualiza ofertele BMW de vanzare, accesati website-ul companiei www.leasingautomobile.ro Modelele de BMW disponibile pot fi cercetate in parc auto Arad sau parc auto Galati.
Pentru orice detalii suplimentare, consultantii comaniei va stau la dispozitie la urmatoarele date de contact:

Showroom Galati
Telefon: 0741414488
Str.George Cosbuc, Nr. 138, Galati.

Showroom Arad
Telefon: 0741414466
Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.